Alles over je cursussen en boeken kom je hier te weten!

STUDENTEN HW/BPM

Moeder Lies is verantwoordelijk voor de cursusdienst van de richtingen HW/BPM van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. 

Vanaf de start van het academiejaar (24 september) zullen wij ook dagelijks verkoopmomenten houden en dit enkele weken aan een stuk. De exacte uren worden telkens een paar dagen voor de start van de week bekend gemaakt op deze website en op minerva. Wij voorzien genoeg verkoopmomenten zodat iedereen de kans zal hebben om zijn boeken te bemachtigen. 

De boeken kunnen niet besteld worden en mag je op eender welk moment dat wij verkopen komen afhalen. Het is aan te raden een boekenlijst te raadplegen en eventueel mee te nemen zodat je zeker bent welke boeken jij nodig hebt.

Het betalen van de boeken kan cash of met bancontact. 

Ter plaatse liggen ook zakjes die ter beschikking staan om jullie boeken in te vervoeren. Overweeg wel een grote rugzak of een stevige zak mee te doen. De boeken zijn absoluut geen kleintjes.
Ilka 
Boekenpraeses 2018-2019
Moeder Lies

 

STUDENTEN EW/TEW/HIR 

De Vlaamse Economische Kring is verantwoordelijk voor de cursusdienst van de richtingen EW/TEW/HIR van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. 


De data van de boekenverkopen en hun locatie kan je vinden onder ‘Waar en wanneer’.

Bij de VEK dien je jouw boeken op voorhand te bestellen via www.fkgent.be/fkbooks. Hoe je jouw boeken precies bestelt vind je onder ‘Hoe bestel je je boekenpakket’.

Gelieve een kopie mee te nemen van jouw bestellijst bij het afhalen van jouw bestelling. Zo verlopen de boekenverkopen vlotter.

We bieden je de mogelijkheid om zowel via bancontact als cash te betalen.

Onder ‘Boekenpakketten VEK?’ kan je voor jouw richting jouw boekenpakket terugvinden. Hier vind je de informatie terug over de beschikbaarheid en de richtprijs van de boeken die jij nodig hebt. Deze vind je ook terug op Minerva onder de rubriek ‘Boekenverkopen FEB / Textbook sale FEB’.


Leerrijke groetjes

Félice en Laura
Boekenpraesides 2018-2019
Vlaamse Economische Kring


Hoe bestel je je boekenpakket

ml.png

Studenten HW/BPM

De boeken kunnen bij Moeder Lies niet besteld worden en mag je op eender welk moment dat wij verkopen komen afhalen. Het is aan te raden een boekenlijst te raadplegen en eventueel mee te nemen zodat je zeker bent welke boeken jij nodig hebt.

Bij vragen kun je een mailtje sturen naar boeken@moederlies.be

VEKJE.jpg

Studenten EW/TEW/HIR

Bestel uw boeken hier!

Boeken bestellen is nu mogelijk!

1. Eerst en vooral kan je je registreren op www.vek.be. Vergeet hierbij niet om jouw profiel verder aan te vullen. Met jouw lidkaart ontvang je vele voordelen. Meer info vind je hieronder.
2. Surf naar http://www.fkgent.be/fkbooks en klik op het schild van de Vlaamse Economische Kring (VEK)
3. Meld je vervolgens aan op jouw Ugent account. Je hebt hiervoor jouw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.
4. Kies de richting die voor jou van toepassing is.
5. Volg de instructies op de site ivm het kiezen van jouw pakket. Indien je geen volledig pakket nodig hebt kan je ze ook apart selecteren door op de knop ‘Maak je eigen boekenpakket’ te drukken.
6. Ten slotte mag je zeker niet vergeten om onderaan jouw bestelling te bevestigen.

Bij vragen kun je een mailtje sturen naar boeken@vek.be

faculteit.jpg

Waar en Wanneer?

Wanneer? 
Ondertussen zitten de boekenverkopen voor het 2e semester er alweer op. Je kan wel nog steeds terecht bij boekhandel Acco (Sint-Kwintensberg 87, Gent) om je boeken te verkrijgen! 

Waar?
Voor de boekenverkopen kan je terecht op de campus Tweekerken, dit is de Faculteit van Economie en Bedrijfskunde. De verkoop van de boeken zal doorgaan in de Foyer en deze kan je vinden door naar het verdiep -1 te gaan.

De uren van de boekenverkopen van Moeder Lies kan je vinden door hieronder op de link te klikken. 

Uurrooster boekenverkoop Moeder LiesUurrooster boekenverkoop Moeder Lies

De FEB-lidkaart

De officiële lidkaart voor studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Tijdens de boekenverkopen heb je de mogelijkheid om een FEB-lidkaart aan te kopen. De VEK en ML hebben talrijke partners geregeld, waarbij je een fikse korting krijgt op vertoon van je FEB-lidkaart.  

Meer informatie kan je vinden door hieronder op 'word lid' te klikken. Een lidkaart geeft je niet alleen kortingen bij handelszaken verspreid over Gent, bovendien krijg je direct een korting op de aankoop van je boekenpakket. 

De lidkaart kan aangekocht worden op de boekenverkopen van beide studentenverenigingen. 

Word hier lid!Word hier lid!

Boekenlijsten VEK