Ontdek Gent!

Als je denkt dat de VEK enkel in staat om jou te voorzien van alcoholische dranken en de daarop volgende katers, heb je het volledig bij het verkeerde eind. Ook op cultureel vlak hebben wij het beste van het beste te bieden.
Om jullie een idee te geven van de talrijke activiteiten die volgend jaar zullen plaatsvinden, lichten we nu al een tipje van de sluier.

Om jullie IQ wat te testen en om jullie kennis wat bij te schaven, organiseren wij de VEK quiz. Hierbij zal er in teams van vijf gestreden worden om de titel van slimste team van de faculteit. Jullie kennis zal op verscheidene vlakken getest worden waardoor het voor iedereen mogelijk is om in een ronde uit te blinken.

MMA4134.jpg

Gastronomie

Om jullie gastronomisch naar een hoger niveau te tillen organiseren wij onder andere een barbecue op de faculteit. Dit is de ideale gelegenheid voor eerstejaars om elkaar wat beter te leren kennen. Daarnaast zal er ook een ribbetjesavond zijn in de alom bekende Amadeus waar je kan genieten van ribbetjes à volonté. Degene die de meeste ribben kan eten, wordt beloond in de Yucca!

Kroegentochten

Ook kroegentochten mogen natuurlijk niet aan ons gamma ontbreken. In het begin van het jaar zal er een 1e bach kroegentocht plaatsvinden speciaal voor eerstejaars om zowel de Overpoort als elkaar beter te leren kennen. Gent heeft natuurlijk meer te bieden dan de Overpoort alleen en daarom gaan we ook eens het andere deel van Gent verkennen tijdens onze kroegentocht oud Gent. Om ons kroegentochtseizoen af te sluiten gaan we ook eens Leuven onveilig maken tijdens kroegentocht Leuven.

Er is nog meer!

Is dit allemaal niets voor jou? Geen nood, ons gamma aan activiteiten is nog lang niet uitgeput. We organiseren een filmavond en een pokertornooi, waar je jouw pokerface ten volle zal kunnen gebruiken.

We sluiten ons assortiment af met een ladies & men’s night waarbij het eens niet gaat om het andere geslacht te entertainen. Wij zullen jullie voorzien van alles wat nodig is voor een echte mannenavond en een echte girlsnight. Als je nu eenmaal super goed bent in het andere geslacht imponeren, kom dan zeker naar onze speeddate waar je jouw beste versiertrucs kan showen.