14706752_10154427491061578_1066782217553528547_o.jpg

Eerste Bachelor Weekend

Om jullie op weg te helpen, trekken we er voor 3 dagen op uit met de Eerste Bachelor studenten. Het is de gelegenheid bij uitstek om elkaar wat beter te leren kennen en ondertussen ook eens in contact te komen met de VEK. Van 2 vliegen in één klap gesproken! Het weekend (29/09-1/10) is rijkelijk gevuld met verschillende, leuke activiteiten, perfect om het jaar te starten!
Schrijf je zo snel mogelijk in via cultuur@vek.be , of heb voor altijd spijt! De prijs is slechts €75 all-in.

Skireis

Heb je nog niets gepland in de intersemesteriële week? Geen nood, ook dan is de VEK van dienst om jullie te entertainen. Niets minder dan de legendarische VEK-skireis zal dan plaatsvinden.
Dit jaar gaan we naar het skigebied Les Menuires, Frankrijk. Hier kunnen zowel de ervaren als onervaren skiërs/snowboarders zich naar hartenlust uitleven op de 600 km pistes.

Als skiën of snowboarden niet echt aan jouw besteed is, zal ook jij je niet vervelen. Ter plaatse zijn er tal van randactiviteiten en de VEK zou de VEK niet zijn als er geen fenomenale feestjes op de planning stonden. Denk maar aan onze beruchte troela, geniale kroegentocht, jeneverrodel, skicantus en noem maar op.

Plezier gegarandeerd dus!
Inschrijvingen zullen openen in het eerste semester.
Heb je al vragen? Aarzel zeker niet om ons een mailtje te sturen!

Schrijf je in voor onze skireis!Schrijf je in voor onze skireis!

Op skireis met de VEK

Onvergetelijke ervaringen

La Plagne 2017

IMG_20170323_123812.jpg

Citytrip

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we er ook dit academiejaar op uit om een grootstad onveilig te maken. We vertrekken woensdagavond en komen terug de zondag, dit ergens in het begin van het 2e semester. De prijs zal maximum €200 bedragen.

De locatie blijft nog even geheim.
Vanaf de data bekend zijn kunnen de begeerde plaatsjes snel ingevuld raken.

Echte economisten weten dat gratis lunch niet bestaat, al komt deze citytrip toch dicht in de buurt. We proberen de kostprijs dus studentikoos te houden.

Conclusie : stay in touch!