Stippel je verdere carrière uit op onze jobbeurs

Meer dan 100 bedrijven en business schools wachten je op

De VEK Career Day, onze jobbeurs, biedt je een brede waaier aan informatie over bedrijven in tal van sectoren. Weet je nog niet goed waar je heen wil, of weet je het juist wel al heel goed? Wil je misschien toch verder studeren of lijkt een stage jou wel wat? Op deze dag krijgen jullie de kans om al jullie vragen te stellen aan de recruiters van alle aanwezige bedrijven die dag in dag uit bezig zijn met jouw job van morgen. Dit is de uitgelezen kans om uit te zoeken waar jouw toekomst ligt.

Naast de talloze bedrijfsstanden voorzien wij ook een LinkedIn photobooth. Hier kan je een professionele profielfoto laten trekken.
Elk jaar opnieuw proberen wij de drempel tussen de student en het bedrijfsleven te verkleinen door beide partijen samen te brengen op de grootste jobbeurs in België voor en door economie studenten. Dit is de ideale gelegenheid om op een informele manier uw toekomstige werkgever beter te leren kennen.

PVK.jpg

Decaan Patrick Van Kenhove

'Kwantitatief onderzoek en getuigenissen van alumni leren ons dat je met jouw economisch diploma een stevige troefkaart in handen hebt om het te maken op de arbeidsmarkt. Uiteraard moet je nog zelf op zoek gaan naar de perfecte match tussen je eigen capaciteiten en de behoeftes van de bedrijfswereld. Zie dit evenement als een springplank om de eerste stappen binnen je economische carrière te nemen. De organisatie is een van de talrijke initiatieven van de VEK om de overgang van studies naar werk zo vlot mogelijk te laten verlopen.'

VEK Career Day 2018

@ ICC

104 bedrijven en Business Schools

Hier moet je zijn

  • Locatie: Gent ICC, Van Rysselberghedreef 2 - Citadelpark, 9000 Gent
  • Prijs: Gratis