Terug naar overzicht

1ste Bachelor Weekend 2017

Een weekend om nooit te vergeten!

Beste economist in spé

Start je volgend jaar aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde? Hetzij in HW/BPM , hetzij in het gemeenschappelijk jaar EW-TEW-HIR? Schrijf je dan snel in voor het 1e BACH weekend georganiseerd door de Vlaamse Economische Kring. (AKA de beste kring van Gent)

Wat houdt het precies in?
Vrijdag 29 september trekken we met z'n allen (Alle ingeschreven 1e bachelors + het praesidium + kookteam) naar het prachtige West-Vlaanderen, meerbepaald Oostduinkerke (de zji) , hier overnachten we tijdens het weekend in Bivakhuis de Hoge Duin. Het weekend zelf loopt over van activiteiten zodat iedereen zich eens van zijn beste kant kan laten zien. Dit is dé gelegenheid bij uitstek om vrienden voor het leven te maken. (En notities te regelen voor de examenperiodes waar we verder geen woord over spreken).
Wij voorzien jullie van gastronomische hoogstandjes bereid door ons eigenste kookteam, ook jullie dorst zullen we op tijd en stond lessen. (Wees maar zeker)

Wat kost het?


Heel het weekend kost 75 euro per persoon. Inbegrepen zijn het verblijf en alle activiteiten maar ook de drank en het eten zijn hierbij inbegrepen.

Schrijf je snel in want dit wil je echt niet missen! Spread the word! Plaatsen zijn beperkt.
'tleevn es vo de rappe zeitn boer en jie stook zinn trektur in 2de' gelik da ze zegn

Mail naar cultuur@VEK.be

Hopelijk tot dan!

Jullie cultuurpraesides Annabelle en Mattias
Het praesidium 2017-2018
Vlaamse Economische Kring

Meer details dan dit heb je niet nodig!

  • Datum: 29 september
  • Locatie: Oostduinkerke
  • Prijs: €75