Terug naar overzicht

VEK @ Tomorrowland

Beste VEKker en sympathisanten,

Vorig jaar zakte de VEK af met maar liefst 60 sympathisanten richting Boom. De VEK-cultuur sloeg in als een bom, en deed duidelijk hunkeren naar meer. De entourage van Dimitri Vegas & Like Mike hebben ons dan ook opnieuw uitgenodigd om van de partij te zijn!
Bij deze kunnen we jullie dan ook met trots mededelen dat de VEK naar Tomorrowland gaat, echter 1 klein detail. De kaarten zijn al uitverkocht?
Huh? Hoe? Wat? Waar?
Ja, deze waren in een mum van tijd de deur uit, maar daar hebben wij een oplossing voor bedacht.

In samenwerking met Dreamville krijgen wij de kans om te helpen achter de schermen van de grootste festivalcamping van de lage landen, en daar buiten. Wij helpen met de alom bekende Tomorrowland-tentjes af te breken van het voorgaande weekend, en in de plaats nieuwe te zetten voor het 2e weekend. Deze taak neemt 3 dagen in beslag (23-25 juli) en in ruil voor jullie hard werk krijgen jullie een full madness ticket (het volledige weekend) en een campingticket! Tijdens de werken voorzien we dan ook een slaapplaats op het terrein, en eten en drinken op kosten van de organisatie. Jullie zullen zeker niets te kort komen!

Inschrijven kan via de link hieronder.

Hopelijk tot dan!

Team Tomorrowland

Volzet

Iedereen die wil inschrijven zal op de wachtlijst komen. Wij pleiten ervoor dat economie studenten voorrang krijgen. Als er plaatsen vrijkomen zullen we de eerste contacteren!

Om in te schrijven moet u zich aanmeldenOm in te schrijven moet u zich aanmelden

Meer details dan dit heb je niet nodig!

  • Datum: 23 juli
  • Locatie: Boom
  • Totaal aantal plaatsen: 1