Terug naar overzicht

VEK Skireis

Een reis om nooit te vergeten!

Beste skiërs, snowboarders en après-skiërs, 

Het is bijna zover, het moment waar iedereen al sinds vorige ski-reis zit op te wachten. Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de meest legendarische ski-reis aller tijden. Namelijk de VEK-ski-reis. Dit jaar trekken we met z’n allen richting Les Menuiers. Onderdeel van het alom bekende Les Trois Vallées. Hier verblijven we als enige groep in een geweldige residentie op een toplocatie, gelegen in het hart van de Les Bruyères wijk op slechts 50m van de skiliften met een directe toegang tot de winkels, bars en restaurants. 

Wij kunnen u deze reis bieden voor de spotprijs van 489 euro voor iedereen die zich inschrijft voor 12 november. Daarna is de prijs 499 euro. Wees er dus snel bij! 

Hoe? Heel simpel. Ga naar volgende link: http://www.ski-line.be/vek en volg de stappen zoals aangegeven. In no time maak je deel uit van de beste ski-reis van Gent en omstreken. 

Schrijf je zo snel mogelijk in want de plaatsen zijn beperkt!

Tip: Wil je nu al een aandenken verzekeren aan de to-be-legendary ski-reis, reserveer tijdens je boeking een kwaliteitsvolle, mooie trui voor de kleine prijs van 20 euro! Wij hebben er alvast allemaal een in onze valies zitten!