Alles over je cursussen en boeken kom je hier te weten!

De VEK is verantwoordelijk voor de cursusdienst van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Wij voorzien enkel de boeken/cursussen voor de studenten van EW/HIR/TEW. Studenten HW en BPM kunnen terecht bij Moeder Lies.

De data en locatie kan je vinden onder ‘Waar en wanneer’.

Je dient jouw boeken op voorhand te bestellen via www.fkgent.be/fkbooks. Hoe je jouw boeken precies bestelt vind je onder ‘Hoe bestellen’.

Gelieve een kopie mee te nemen van jouw bestellijst bij het afhalen van jouw bestelling. Zo verlopen de boekenverkopen vlotter.

We bieden je de mogelijkheid om zowel via bancontact als cash te betalen.

Onder ‘Welke boeken heb jij nodig?’ kan je voor jouw richting jouw boekenpakket terugvinden. Hier vind je de informatie terug over de beschikbaarheid en de richtprijs van de boeken die jij nodig hebt. Deze vind je ook terug op Minerva onder de rubriek ‘Boekenverkopen FEB / Textbook sale FEB’.

Je kan lid worden van de VEK door een VEK-Lidkaart aan te kopen. Hier zijn talrijke voordelen aan verbonden, waarover meer bij ‘Word lid’. Als lid krijg je niet enkel korting op de vele activiteiten, maar ook een noemenswaardige korting op je boekenpakket.

Voor vragen kan je een mail sturen naar boeken@vek.be.

Leerrijke groetjes,

Charlotte

Word lidWord lid
faculteit.jpg

Waar en Wanneer?

De boekenverkopen voor dit semester zijn voorbij. Je kan steeds een mailtje sturen naar boeken@vek.be met eventuele vragen.

fkgent-cut-1460-780-5-46.png

Hoe bestellen?

  1. Eerst en vooral kan je je registreren op www.vek.be. Vergeet hierbij niet om jouw profiel verder aan te vullen. Met jouw lidkaart ontvang je vele voordelen. Ga naar http://www.vek.be/nl/overons/1223/word-lid voor meer info. 
  2. Surf daarna naar http://www.fkgent.be/fkbooks. 
  3. Klik op het schild van de Vlaamse Economische Kring (VEK).
  4. Meld je vervolgens aan op jouw Ugent account. Je hebt hiervoor jouw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. 
  5. Kies de richting die voor jou van toepassing is.
  6. Volg de instructies op de site ivm het kiezen van jouw pakket. Indien je geen volledig pakket nodig hebt kan je ze ook apart selecteren door op de knop ‘Maak je eigen boekenpakket’ te drukken.
  7. Ten slotte mag je zeker niet vergeten om onderaan jouw bestelling te bevestigen.

Bestel uw boekenBestel uw boeken

Welke boeken heb jij nodig?