Alles over je cursussen en boeken kom je hier te weten!

STUDENTEN FACULTEIT ECONOMIE EN BEDRIJFSKUNDE 

De Vlaamse Economische Kring is, samen met Moeder Lies, verantwoordelijk voor de cursusdienst van alle richtingen van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Anders dan vorig jaar, werken de twee verenigingen nu volledig samen.

De data van de boekenverkopen en hun locatie kan je vinden onder ‘Waar en wanneer’.

Je dient jouw boeken op voorhand te bestellen via www.fkgent.be/fkbooks. Hoe je jouw boeken precies bestelt vind je onder ‘Hoe bestel je je boekenpakket’.

Gelieve een kopie mee te nemen van jouw bestellijst bij het afhalen van jouw bestelling. Zo verlopen de boekenverkopen vlotter.

 

We bieden je de mogelijkheid om zowel via bancontact als cash te betalen. Vergeet echter niet om een (stevige) zak mee te nemen voor je boeken.

Onder ‘Boekenlijsten’ kan je voor jouw richting jouw boekenpakket terugvinden. Hier vind je de informatie terug over de beschikbaarheid en de richtprijs van de boeken die jij nodig hebt. Deze vind je ook terug op Minerva onder de rubriek ‘Boekenverkopen FEB / Textbook sale FEB’.


Leerrijke groetjes


Emmanuel en Caro

Boekenpraesides 2019-2020
Vlaamse Economische Kring

faculteit.jpg

Hoe bestel je je boekenpakket?

Boeken bestellen is pas mogeijk vanaf sepember!

 

1. Eerst en vooral kan je je registreren op www.vek.be. Vergeet hierbij niet om jouw profiel verder aan te vullen. Met jouw lidkaart ontvang je vele voordelen. Meer info vind je hieronder.
2. Surf naar http://www.fkgent.be/fkbooks en klik op het schild van de Vlaamse Economische Kring (VEK) en Moedel Lies.
3. Meld je vervolgens aan op jouw Ugent account. Je hebt hiervoor jouw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.
4. Kies de richting die voor jou van toepassing is.
5. Volg de instructies op de site ivm het kiezen van jouw pakket. Indien je geen volledig pakket nodig hebt kan je ze ook apart selecteren door op de knop ‘Maak je eigen boekenpakket’ te drukken.
6. Ten slotte mag je zeker niet vergeten om onderaan jouw bestelling te bevestigen.

Bij vragen kun je een mailtje sturen naar boeken@economiegent.be

Bestel hier uw boekenBestel hier uw boeken
faculteit-cut-1909-492-10-832.jpg

Waar en Wanneer?

Wanneer? 

De boekenverkopen starten vanaf de eerste week van het academiejaar. (met uitzondering voor de Eerste Bachelors, waarvoor twee boekenverkopen gepland staan in de week voor het begin van het academiejaarjaar) Deze gaan meestal door per richting en worden wekelijks aangekondigd op Minerva en de Facebookgroep van de richting. 

Waar?

Voor de boekenverkopen kan je terecht op de campus Tweekerken, dit is de Faculteit van Economie en Bedrijfskunde. De verkoop van de boeken zal doorgaan in de Foyer en deze kan je vinden door naar het verdiep -1 te gaan. (de grote hal onder auditiorium Quetelet)

 

De FEB-lidkaart

De officiële lidkaart voor studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Tijdens de boekenverkopen heb je de mogelijkheid om een FEB-lidkaart aan te kopen. De VEK en ML hebben talrijke partners geregeld, waarbij je een fikse korting krijgt op vertoon van je FEB-lidkaart.  

Meer informatie kan je vinden door hieronder op 'Word hier lid!' te klikken. Een lidkaart geeft je niet alleen kortingen bij handelszaken verspreid over Gent, bovendien krijg je direct een korting op de aankoop van je boekenpakket. 

De lidkaart kan aangekocht worden op onze boekenverkopen . 

Word hier lid!Word hier lid!

Boekenlijsten VEK en ML

Hieronder vind je de boekenlijsten van de VEK en ML. (nog niet up to date!) Klik op je richting om het PDF-bestand te openen.