Headstart in the Public Sector

Meet Public sector organisations in an easy and informal way

De Public Sector Night geeft studenten Bestuurskunde en Publiek Management de kans om in contact te komen met publieke organisaties. Aan de hand van een korte lezing over het bedrijf, gevolgd door een mogelijkheid om te netwerken (door middel van een receptie en/of speeddates), heb je de kans om een werkgever te vinden die bij je past.

Ben je een laatstejaar op zoek naar een job, of ben je een bachelorstudent vol interesse over publieke organisaties? Dan is de Public Sector Night the way to go. Leer de verschillende soorten publieke organisaties kennen en ontdek welke jou het meest interesseren.

P1055075_.jpg

Presentatie

Aan de hand van een korte pitch zullen bedrijven zich voorstellen en uitleggen wat verwacht wordt en wat de rol inhoudt van studenten Bestuurskunde en Publiek Management in hun organisatie. Hier leer je het bedrijf kennen en ontdek je wat hun missie en visie is. Zo ben je goed geïnformeerd voor de informelere kennismaking achteraf.

P1055134_.jpg

Netwerken

Leer de publieke organisaties beter kennen tijdens het tweede deel van het evenement. Spreek met de bedrijven en stel gerust extra vragen. Dit alles gebeurt op een korte netwerk receptie, hier ontmoet je hen op een informele manier met een hapje en een drankje.