Terug naar overzicht

VEK Skireis 2020

Beste skieër of snowboarder maar vooral beste après skieër,

Traditie getrouw organiseert de VEK ook dit jaar een legendarische skireis, ookwel bekend als de beste skireis van Gent. Dit jaar gaan we met z'n allen in samenwerking met Ski-line naar Val d’Isère, Deze toplocatie telt maar liefst 300km pistes, de alombekende La Folie Douce en nog veel meer. Wij verblijven in het hart van Val d’Isère op wandelafstand van de pistes, zodat we snel op de latten staan en de dag kunnen beginnen.

Wat kan je allemaal verwachten?
De VEK zou de VEK niet zijn als we af en toe niet eens wat extra zouden doen. Zo voorzien we elke dag gratis après ski’s en ’s avonds knallende feestjes. We organiseren daarnaast ook een cantus, een jeneverrodel en zelfs een kroegentocht! Je zal je dus niet vervelen.

Nog enkele handige weetjes:
Je krijgt een skipas van 6 dagen voor het volledige skigebied Espace Killy, dat is inclusief het skigebied aan Tignes. Vervoer van en naar Val d'Isère vanuit Gent, er zijn zowel vrijdag als zaterdagbussen. Verblijf is op basis van logies.


Onze skireis is voor IEDEREEN, niet enkel voor gedoopten. Kom dus gerust af met een groep vrienden!

Inschrijven voor dit alles kan vanaf 14 oktober, voor de studentikoze prijs van slechts 499,- EUR. BELANGRIJK!!: De websiteprijs is 549,- EUR maar door een gratis zichtrekening op te starten bij Keytrade Bank, komt de prijs op 499,- EUR.

Aarzel niet en schrijf je in om samen deze legendarische reis mee te maken.

NIEUW - Keytrade Bank Deal
Ja hoor, je hoort het goed! Iedereen die bij Ski-line een reis boekt krijgt een onmiddellijke korting van 50,- EUR per persoon dankzij Keytrade Bank. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een gratis zichtrekening openen bij Keytrade Bank. 

Wij kijken er alle twee alvast super hard naar uit! 
Veel groetjes en tot dan 
Margot Van de Putte & Thibaut Coigné
Cultuur 2019-2020

In een notendop

  • Datum: 31 januari
  • Locatie: Val d'Isère
  • Prijs: 499 euro