Student Street Soccer

Gegarandeerd veel spektakel en spanning

Dit tweedaags prestigieus straatvoetbaltornooi heeft zijn 12de editie achter de rug. 76 ploegen hebben alles gegeven om de beker te bemachtigen! Het was een spektakel vol spanning, het was zeker de moeite om te komen supporteren!

Naast de prachtige en zenuwslopende wedstrijden van 's morgens tot 's avonds kon je nog rekenen op tal van randanimaties, ons groot terras, en een sfeer om u tegen te zeggen!

Op woensdag 20 april 2022 gaan we van start omstreeks 14u met het eerste deel van de poules alsook met de volledige vrouwencompetitie. De finale hiervan staat gepland omstreeks 20u.

De tweede helft van de poules zal gespeeld worden op donderdagvoormiddag 21 april gevolgd door de 2de poulefase en de finale ronden. De finale zal plaatsvinden omstreeks 21u.

Student Street Soccer XIII

Sint-Pietersplein, Gent

Een terugblik op de meest recente editie

TAGMAG op bezoek op SSS XII

Registreer je team

De inschrijving voor zowel de vrouwen- als mannencompetitie was in 1 minuut volzet! Inschrijven op de wachtlijst kan nog steeds.

Vul hier de gegevens van de ploegleider in.

Enkel personen die in het huidig academiejaar student zijn mogen deelnemen aan het evenement. Elke speler zal gecontroleerd worden door middel van zijn studentenkaart, applicaties en attesten. Indien hier niet aan voldaan is, zal de speler niet mogen deelnemen aan het tornooi.

Vrouwenploegen hoeven niet direct een bevestigingsmail te verwachten, dus panikeer niet mocht je nog geen ontvangen hebben in je inbox. We laten het tijdig weten als jullie team kan schitteren op ons evenement.

Vergeet ook niet tijdig het inschrijvingsbedrag te storten op het rekeningnummer vermeld in de bevestigingsmail.

Na het ontvangen van de bevestigingsmail moet je de overige teamleden invullen binnen de 24 uur en binnen de 5 dagen moeten we het inschrijvingsgeld per overschrijving ontvangen hebben, zoniet wordt uw inschrijving geannuleerd.

Teamgegevens

Inschrijven »Inschrijven »