lidkaart_voor.jpg

Hoe word je lid?

Hoe word je nu concreet lid? Klik op registreer hier rechtsboven, en je bent vertrokken.


De aanvullende informatie grondig aanvullen kan interessant zijn. De toekomstige sportieve glorie worden van onze faculteit, of een heuse professionele ontwikkeling kunnen hieruit volgen.


Je lidkaart kan je afhalen op een boekenverkoop.

 

Je lidkaart is geld waard!

Ieder jaar verzorgen wij een lidkaart waarop jullie de mogelijkheid hebben tot vele kortingen bij ettelijke handelszaken in de directe omgeving maar ook daarbuiten.


Updates zullen dan ook wekelijks op deze pagina komen. Het enige wat je dus moet doen is elke week je lidkaart scannen!

Zo is er bij het Galabal en de Openingsfuif een korting per ticket, maar ook bij andere gelegenheden zal je een korting kunnen verkrijgen.


Mocht dit nog niet voldoende zijn, zijn er ook tal van kortingen op onze activiteiten. Loyaliteit belonen we graag.

 

Studenten die bij ons boeken kopen ontvangen hiermee ook een grote korting. Na de aankoop van je boeken heb je je lidkaart al ruimschoots terugverdiend. Je krijgt hierbij ook direct de bekende Guido-gids (twv €12) en een goodiebag, beide boordevol kortingsbonnen.


Kostenplaatje: slechts €10 voor deze schat (-kist) van een lidkaart!

Onze Deals

Skiline.png

Ski-line

Ski-line zal niet alleen onze legendarische ski-reis organiseren, doorheen het jaar zullen zij hun voornaamste partners door communiceren. Zo kan iedereen op de beste prijzen en kwaliteit rekenen voor hun skimateriaal! Hou dus zeker je VEK-Lidkaart in het oog, door de QR-code te scannen van tijd tot tijd. Nieuwe ontwikkelingen en updates zullen hier te vinden zijn!

GoudenSat.png

De Gouden saté

De Gouden saté is al langer een vaste waarde in de Gentse Overpoort. Deze legendarische frituur is alom bekend bij menig student. Sinds kort zou de VEK daar wel eens op de menu kaart komen te staan. Voor meer informatie hieromtrent, hou ons evenement “VEK Presents” in de gaten, er zou wel eens een nieuwe snack geïntroduceerd kunnen worden!

pizzahut.png

Pizza hut

Dankzij je VEK-lidkaart is het elke dag Dolle Dinsdag bij Pizzahut Delivery Heuvelpoort! Bij afhalen krijg je voor amper €5.95 een medium pizza naar keuze uit het volledige gamma! Thuislevering is ook mogelijk: 2 medium pizza’s naar keuze voor €15.95 en slechts €20 voor 3 thuisgeleverde pizza’s! Opgelet: voor elke afgehaalde/thuisgeleverde pizza moet je een VEKlidkaart kunnen tonen.

Stadium.png

Stadium

Omdat een frisse geest in een gezond lichaam een absolute must is voor het welslagen van je studies, mocht een samenwerking met het beste fitnesscenter van Gent uiteraard niet ontbreken! Dankzij je VEK-lidkaart krijg je voor amper €199 een all-in jaarabonnement incl. instapkosten en persoonlijke smartkey, waarmee je jouw persoonlijk trainingsschema en vordering kunt bijhouden. Bovendien biedt je abonnement toegang tot de uitgebreide fitnessruimte, alle groepslessen, klimmuur, squashruimtes, zonnecenter en douches. Laat je dus niet vangen door zogenaamde low budget fitnesscentra en kies voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs bij Stadium (Coupure Links 625)!

Cumshot.png

VEK-financial-Cumshot

More information

Ca-shot is a shooter bar in Ghent were you can get a free premium layered VEK Finiancial Cum shot. We are located in front of 'Het Gravensteen' Veerleplein 4. To unleash the madness you have to descend in our dungeon and spin the magic wheel. You can win a shot our a free beer or go home with a Mike Tyson tribal Tattoo. You can also call us if you want to organise an event, we offer our location for free! See you on Saturday night between 10pm and ...

Orientalo.png

Orientali

Bij Orientali in de Sint-Amandstraat 19 kun je terecht voor heerlijke Aziatische gerechten, bereid volgens de regels van de kunst. Je kunt er zowel ter plaatse tafelen of hun gerechten meenemen om ze bijvoorbeeld in de Yucca te verorberen. Op vertoon van de VEK-lidkaart krijg je een gratis voorgerecht naar keuze zoals kiploempia’s of calamares bij aankoop van een hoofdgerecht en een drankje.

Andromeda.png

Andromeda

Andromeda is te vinden in het hart van de Overpoort. Andromeda is een van de meest betrouwbare plaatsen voor een snelle en lekkere hap, ’s nachts of overdag, ze zijn bijna altijd open!
Een van hun specialiteiten, een kapsalon, is zware concurrentie voor de doorsnee kebab of dürum. Op vertoon van je lidkaart kan je er een krijgen voor slechts €5, een grote voor maar €7. Zeker een aanrader en het proberen waard!

ChitirChicken.png

Chitir Chicken

Hou je ook wel eens van een chicken-wing? Overpoort 1 is de plek bij uitstek, zowel overdag als in het nachtleven. Op vertoon van onze lidkaart krijg je een halve euro korting per bestelling, en we weten allemaal als economen dat dat een enorm verschil kan maken (3 keer is een pintje in de Yucca, just saying).

PapierCo.png

Papier & Co

Op Sint-Pietersplein 52 kun je terecht voor al je bureauartikelen, copies en afdrukken. Heb je de avond voor je examen tijdens het blokken je laatste balpen stukgebeten? Geen probleem, sinds dit jaar opent Papier & Co elke dag reeds om 8u ’s morgens zijn deuren! Op vertoon van je VEK-lidkaart krijg je 10% korting op al je aankopen.

bootjesGent.png

De bootjes van Gent

Al dan niet dé ideale uitstap om op date te gaan, of je ouders te tonen hoe mooi en deftig Gent wel niet is. Ook in historisch Gent laat de VEK op deze manier dus zijn sporen na! M.a.w. Vergeet dus ook zeker niet je VEK-lidkaart hier te tonen.

Acco.png

Acco

Bij Acco (Sint-Kwintensberg 87) vind je een ruime keuze aan boeken en strips. Wat niet in de winkel voorradig is kan uiteraard steeds voor je besteld worden.