lidkaartfotowebsite.jpg

Hoe word je lid?

Door bovenaan in de balk op registreer te klikken opent een balk langs de rechterkant van je scherm. 
Indien je deze website op je smartphone bekijkt, open je de navigatiebalk rechtsboven, waarna je onderaan op registreer klikt. 

De aanvullende informatie grondig aanvullen is ongetwijfeld interessant. De toekomstige sportieve glorie worden van onze faculteit, of een heuse professionele ontwikkeling kunnen hieruit volgen.


Je lidkaart kan je afhalen op een boekenverkoop.

 

Je lidkaart is geld waard!

Met de FEB-lidkaart profiteer je van vele kortingen bij ettelijke handelszaken in de directe omgeving maar ook daarbuiten.

Regelmatig zal de lijst met partners aangevuld worden, wanneer we een nieuwe deal voor jullie hebben geregeld. 

Als lid heb je korting op de openingsfuif en het galabal van de VEK, maar ook bij tal van andere gelegenheden kun je een korting kunnen verkrijgen.

 

Indien je bij de VEK  of bij ML je boekenpakket aanschaft, is een lidkaart nog voordeliger! Na de aankoop van je boeken heb je deze namelijk al ruimschoots terugverdiend. Je krijgt hierbij ook direct de bekende Guido-gids (t.w.v. €12) en een goodiebag, beide boordevol kortingsbonnen.


Kostenplaatje: slechts €10 voor deze schat (-kist) van een lidkaart!

Hou deze pagina in het oog, want er zullen regelmatig gekke promo's aan toegevoegd worden!

Yucca24h.jpg

Yucca

De Yucca is naast het eigen café van de VEK, uitgebaat voor en door studenten, ook gewoon dé uitvalsbasis voor de Economische student, die op budgetten let. Hier vind je altijd bier en frisdrank aan €1.5! Alle promo's opsommen zou deze paragraaf erg lang maken, dus kom het zelf eens ontdekken. De Yucca is elke dag open van 10u tot in de vroege uurtjes en heeft een leuk zongericht terras.

Met je lidkaart profiteer je nog meer van studentikoze prijzen : je kunt er een Pitcher bier (glazen kan) bestellen voor maar €6 (ipv 7.5)

Had ik al gezegd dat dit jaar elke avond een Happy Hour op Cocktails tussen 22 en 23h plaatsvindt? Santé!

deli.jpg

Delirium Tremens

Het café Delirium Tremens (Overpoortstraat 104), in de volksmond al rap 'Den Deli' genoemd is naast de uitvalsbasis voor Moeder Lies ook gewoon een gezellige, voordelige kroeg. Op donderdag krijg je er op vertoon van je lidkaart pintjes aan €1.5 en Sterk+Fris aan €5!

Goldenscissors.png

Golden Scissors

Bij Ozlem in het kapsalon Golden Scissors krijg je een fikse korting op je reeds erg voordelige knipbeurt. Perfect voor studenten dus. Met het uitgespaarde geld kun je namelijk extra pintjes drinken!

totally.png

Totally powered by Skikot

Totally (voorheen Skikot) zal niet alleen de legendarische VEK ski-reis organiseren, ze helpen ook met de ondersteuning van VEK-evenementen als Student Street Soccer, VEK Presents, de VEK Openingsfuif en veel meer. Gegarandeerd zul je op een van deze evenementen wel een kiekje nemen aan de photobooth!

GoudenSat.png

De Gouden Saté

De Gouden Saté is al sinds jaar en dag vaste waarde in de Gentse Overpoort. Deze legendarische frituur is bekend bij menig (oud-)student. Hou het evenement “VEK Presents : 80 cent” in de gaten, er zou wel eens een verrassing kunnen komen van Waleska en co!

pizzahut.png

Pizza hut

Dankzij je FEB-lidkaart is het elke dag Dolle Dinsdag bij Pizzahut Delivery Heuvelpoort! Bij afhalen krijg je voor amper €5.95 een medium pizza naar keuze uit het volledige gamma! Thuislevering is ook mogelijk: 2 medium pizza’s naar keuze voor €15.95 en slechts €20 voor 3 thuisgeleverde pizza’s! Opgelet: voor elke afgehaalde/thuisgeleverde pizza moet je een FEB-lidkaart kunnen tonen.

Stadium.png

Stadium

Omdat een frisse geest in een gezond lichaam een absolute must is voor het welslagen van je studies, mocht een samenwerking met het beste fitnesscenter van Gent uiteraard niet ontbreken! Dankzij je FEB-lidkaart krijg je voor amper €229 een all-in jaarabonnement incl. instapkosten en persoonlijke smartkey, waarmee je jouw persoonlijk trainingsschema en vordering kunt bijhouden. Bovendien biedt je abonnement toegang tot de uitgebreide fitnessruimte, alle groepslessen, klimmuur, squashruimtes, zonnecenter en douches. Laat je dus niet vangen door zogenaamde low budget fitnesscentra en kies voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs bij Stadium (Coupure Links 625)!

panda.jpg

Bakkerij Panda

Dankzij je FEB-lidkaart krijg je bij Bakkerij Panda (Florbertusstraat 6) tot 10% korting op je aankopen.
Perfect dus om een dagsoep, broodje en/of boterkoek te smullen op weg naar de les (of Overpoort)

Orientalo.png

Orientali

Bij Orientali in de Sint-Amandstraat 19 kun je terecht voor heerlijke Aziatische gerechten, bereid volgens de regels van de kunst. Je kunt er zowel ter plaatse tafelen of hun gerechten meenemen om ze bijvoorbeeld in de Yucca te verorberen. Op vertoon van de FEB-lidkaart krijg je een gratis voorgerecht naar keuze zoals kiploempia’s of calamares bij aankoop van een hoofdgerecht en een drankje.

Andromeda.png

Andromeda

Andromeda is te vinden in het hart van de Overpoort. Andromeda is een van de meest betrouwbare plaatsen voor een snelle en lekkere hap, ’s nachts of overdag, ze zijn bijna altijd open!
Een van hun specialiteiten, een kapsalon, is zware concurrentie voor de doorsnee kebab of dürum. Op vertoon van je lidkaart kan je er een krijgen voor slechts €5, een grote voor maar €7. Zeker een aanrader en het proberen waard!

ChitirChicken.png

Chitir Chicken

Hou je ook wel eens van een chicken-wing? Overpoort 1 is de plek bij uitstek, zowel overdag als in het nachtleven. Op vertoon van onze lidkaart krijg je een halve euro korting per bestelling, en we weten allemaal als economen dat dat een enorm verschil kan maken (3 keer is een pintje in de Yucca, just saying).

PapierCo.png

Papier & Co

Op Sint-Pietersplein 52 kun je terecht voor al je bureauartikelen, copies en afdrukken. Heb je de avond voor je examen tijdens het blokken je laatste balpen stukgebeten? Geen probleem, sinds dit jaar opent Papier & Co elke dag reeds om 8u ’s morgens zijn deuren! Op vertoon van je FEB-lidkaart krijg je 10% korting op al je aankopen.

noodlebar.png

The Noodle Bar

The Noodle Bar, gevestigd in de Overpoort (Vlak naast de Albert Heijn) is ideaal voor studenten die trek hebben in een snelle, betaalbare Aziatische maaltijd. Bovendien krijg je er met je FEB-lidkaart maar liefst €1.5 korting bij een bestelling vanaf €8!

west-sitegent.jpg

West-Site

West Site Boardshop is dé speciaalzaak in boardsporten in Gent. Meer dan 30 jaar ervaring in het vak resulteert in het beste gamma artikelen prijs/kwaliteit voor elk niveau en voor elke leeftijd.

Naast de verkoop van boards, gear, kledij & accesoires verhuren ze ook elk jaar snowboard materiaal voor jouw wintervakantie, op die manier verkrijg je niet alleen veel beter materiaal maar verkrijg je materiaal dat perfect past bij jouw stijl en ervaring. Ook voor herstellingen en algemeen onderhoud van snowboards en surfboards kan je ook steeds terecht bij West Site Boardshop Gent.

Met je FEB-membership card krijg je een korting van 10% tijdens het ganse seizoen!

desmul.png

De Smul

Bij broodjeszaak de Smul, gelegen te Stalhof 11 (zijstraat Overpoort) krijg je op dinsdag €0.25 korting bij de bestelling van een broodje, op vertoon van je FEB-lidkaart.