VEK Recruitment

Powering your career

Als officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (Universiteit Gent) is het onze missie om alle studenten bij te staan tijdens de ontwikkeling van hun carrière. We streven ernaar om de studenten zoveel mogelijk te informeren en wegwijs te maken in het bestaande bedrijvenlandschap.

Geef je toekomst alle kansen door deel te nemen aan onze verschillende evenementen. Ontdek hieronder wat we je allemaal te bieden hebben. Wil je je CV versterken, je competenties bijschaven, bedrijven leren kennen en ontmoeten, dan hebben wij alles in petto om je carrière een vliegende start te geven!

Get to know VEK Recruitment

Leer ons aanbod kennen

Give your future a kick-start!

career.jpg

Ontdek je toekomstige werkgever

Leer in het begin van het jaar de bedrijven kennen op de Company Meet & Greet. Dit gaat door op verschillende avonden in het begin van het eerste semester. Grijp je droomjob vervolgens op de VEK Career Day in het tweede semester.

Meer over Career DayMeer over Career Day
15138400_687609601364202_2455493679887614925_o.jpg

Schaaf je competenties bij

Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar studenten met een sterke extra curriculaire achtergrond. Versterk je CV door deel te nemen aan onze VEK Investment Club of Talent Enhancement Program.
Scherp je sollicitatievaardigheden aan op de Competence Day.

Jouw competentiesJouw competenties
vacature.jpg

Vacatures

Zoek je een job of een stage die jouw gerelateerd is aan jouw studierichting? Neus dan gerust eens rond op onze Career Center voor een vliegende start van jouw carrière! Kom zeker regelmatig terug want bedrijven kunnen continu vacatures toevoegen.

Onze vacaturesOnze vacatures
JohanVanOvertveldt.png

Lezingen

We verwennen jullie af en toe graag met een interessante lezing. Zo hebben we recent Pol Hauspie en Johan Van Overtveldt mogen ontvangen. Wie weet wie we volgend jaar zullen horen.

Bekijk de recentste lezingBekijk de recentste lezing