Ontdek Gent!

Als jullie denken dat de VEK zich enkel bezig houdt met feesten dan hebben jullie het bij het verkeerde eind! Ook op cultureel vlak hebben wij vannalles te bieden. Denk aan een quiz, pokertoernooi, kroegentochten... niets gaat ons te ver!


Hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt? Lees dan even verder voor een tipje van de sluier over wat we het komende academiejaar voor jullie in petto hebben.

croques.jpg

Gastronomie

Dit jaar zijn we op vlak van gastronomie goed begonnen, we hebben maar liefst 650 gratis croques uitgedeeld aan eerte bachelor studenten die aanwezig waren op de boekhoudweek. Daarnaast organiseren wij ieder jaar een barbecue op de faculteit. Dit is een ideale manier om met je medestudenten te genieten van een gezellige, lekkere maatijd. Uiteindelijk om het academiejaar mooi af te sluiten gaan we samen à volonté ribbetjes eten in de Amadeus!

EBK.jpg

Kroegentochten

Zoals elk jaar organiseren wij verschillende kroegentochten doorheen het jaar. In het begin van het eerste semester is er ‘eerste Bach kroegentocht’ ideaal om elkaar en het Gentse studentenleven beter te leren kennen. Verder in het semester volgt nog een kroegentocht. Ook de kroegentocht Oud-Gent zal er traditiegetrouw weer bij zitten! Om toch een beetje vernieuwing te brengen in deze kroegentochten, hebben we dit jaar besloten om ook op kroegentocht naar Brugge te gaan. In het tweede semester zullen we zoals altijd in Leuven gaan bewijzen waarom de beste studenten in Gent zitten.

pokertornooi2019.jpg

Voor elk wat wils!

Nog niet helemaal overtuigd? Geen nood, dit is nog lang niet alles! Verder organiseren we 19 november nog een pokertornooi waar je al je poker skills en je poker face kan boven halen. Wie weet verlaat jij ons evenement met de hoofdprijs!

Verder organiseren we ook een quiz op de faculteit, ladies & men’s night, bierbowling en een (Halloween) filmavond. Ook dit jaar proberen we samen met andere verenigingen alle vrijgezellen van onze kringen samen te krijgen voor een speeddate!

Meer dan genoeg dus! Hou zeker onze site en Facebookpagina en de evenementen kalender op de site in de gaten voor meer info!


Vele culturele groetjes,
Margot Van de Putte & Thibaut Coigné
Cultuurpraesides 2019-2020