Op alle vlakken thuis!

Ook op cultureel vlak stelt de VEK niet teleur! Ook dit jaar vliegen wij er dubbel en dik in met de meest uiteenlopende evenementen. 

Benieuwd wat wij voor jullie in petto hebben tijdens dit legendarische academiejaar? Scroll zeker verder voor een tipje van de sluier.

fotoswebsite.jpg

Voor ieder wat wils!

Het cultuurteam richt zich niet enkel op leden van de VEK, maar op alle studenten economie. We organiseren tal van events waar iedereen zich in kan vinden! Zo staat er al een alpacawandeling gepland om het wat rustiger te houden. Is dit ietwat te rustig voor jou, staat ook een vlottentocht gepland waar jij je volledig kan uitleven. Voor ieder wat wils, voor elk wat pils. Kroegentochten staan al sinds jaar en dag in de cultuurplanning, dus daar mag je je ook zeker aan verwachten. Naar jarenlange traditie organiseren we ook een groot Pokertoernooi. Natuurlijk kunnen we nu nog niet alles verklappen, maar hou zeker onze evenementenkalender, facebookpagina en Instagram in de gaten. Let the VEK surprise you!

275062225_10159757505496578_8543209231648283011_n.jpg

Wat kan je verwachten?

Als cultuurteam zien wij het ook als onze taak om jullie magen te vullen, niet alleen met pils maar ook met smakelijke events. Zo hebben we in de tweede week voor jullie een filmavond op het terras van onze geliefde Yucca gepland. Natuurlijk vergeten we onze commilitones (= een persoon die reeds gedoopt en ontgroend is bij de VEK) ook niet, zij kunnen genieten van een magische strandcantus bij ondergaande zon. In het tweede semester voorzien we ook een heerlijke commibrunch in thema waarbij mimosa's in overvloed aanwezig zullen zijn. Met cultuur verleggen we grenzen, zowel letterlijk als figuurlijk. Zo organiseren we jaarlijks onze skireis met de typische après-ski en gaan we cultuur opsnuiven tijdens de citytrip.

Wil je op de hoogte blijven van al onze evenementen? Hou dan zeker de facebookpagina, Instagrampagina en de evenementen kalender op onze website in de gaten voor meer info!

Jona De Blay & Mathieu Legein
Cultuurpraesides 2022-2023
Anais Calcoen, Amber De Smet & Elena Potums
Cultuurcomité 2022-2023