Onderwijs

Ga voor een geslaagd academiejaar!

VEK Onderwijs is er voor elke student aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Hierbij ligt onze focus vooral op de nieuwkomers aan onze faculteit, de eerste bachelors. Zowel op academisch als studentikoos vlak bieden wij aan iedere student een meerwaarde. Dit doen we door zowel professionele als ludieke evenementen te organiseren. Zo is er in het begin van het academiejaar ons befaamde Eerste Bach Weekend, maar later in het academiejaar ook een Eerste Bach Kroegentocht, vlottentocht,…

 

Lezingen & debatten vormen ook een belangrijk onderdeel van onze functie. Zo is het eerste ‘Grote Economische Slotdebat’ volop in ontwikkeling. Verder organiseren wij ook interessante en interactieve workshops en cursussen. Onder andere een cursus programmeren voor beginners (Python), maar ook Leren Leren staan al op de planning.

Al stress voor de examens? Met VEK onderwijs organiseren wij twee keer per jaar een examenbeurs. Hierin geven studenten uitleg over de examens van verschillende vakken: aandachtspunten, lesmateriaal, manier van aanpak & vraagstelling…

Kortom, met VEK Onderwijs zijn we er om elke student te begeleiden, maar ook om meer uit hun studententijd te halen. Zeker en vast een aanrader voor iedere student aan de FEB.

Kom zeker eens langs op een van onze evenementen of in de Yucca en maak kennis met het onderwijsteam.

Tot binnenkort!

Onderwijspraesides

Amelie Wulteput & Jente Broidioi

Onderwijscomité

Emilia, Laura, Arthur & Nicolas

boeken.jpg

Boekje examenbeurs eerste semester

Dit is het boekje dat hoort bij onze examenbeurs van het eerste semester. Hierin vind je: een korte samenvatting van alles wat we vertellen op de examenbeurs over het leermateriaal, de examens, specifieke tips om alle vakken optimaal te leren en exclusieve raad van de professoren.

Klik hier om het examenbeurs boekje te lezenKlik hier om het examenbeurs boekje te lezen
boekhouden.jpg

Boekje examenbeurs tweede semester

Dit is het boekje dat hoort bij onze examenbeurs van het tweede semester. Hierin vind je: een korte samenvatting van alles wat we vertellen op de examenbeurs over het leermateriaal, de examens, specifieke tips om alle vakken optimaal te leren en exclusieve raad van de professoren.

Klik hier om het examenbeurs boekje te lezenKlik hier om het examenbeurs boekje te lezen

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via onderwijs@vek.be!