Alles over je cursussen en boeken kom je hier te weten!

STUDENTEN FACULTEIT ECONOMIE EN BEDRIJFSKUNDE 

De Vlaamse Economische Kring en Moeder Lies zijn samen verantwoordelijk voor de cursusdienst van alle richtingen van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Net als vorige jaren, werken de twee verenigingen volledig samen.

Meer informatie over de boekenverkopen vind je hier terug!

Leerrijke groetjes

Seppe en Noor                                    Roman en Stijn

Boekenpraesides 2021-2022

Vlaamse Economische Kring & Moeder Lies

Boekenverkoop

Dag FEB-student 

De boekenverkoop gaat van start voor alle eerstejaars studenten op de introductiedagen.

22 september : Bestuurskunde en Publiek Management

23 september : Handelswetenschappen

24 september : Gemeenschappelijk jaar Economische Wetenschappen/ Toegepaste Economische          Wetenschappen/ Handelsingenieur

Voor alle andere studenten gaat de boekenverkoop zoals gewoonlijk starten in de eerste week van het nieuwe academiejaar.

Dus op dit moment is het nog niet mogelijk om boeken te bestellen. Verdere informatie zal nog op deze site komen alsook wordt er hierover nog informatie gegeven aan de eerstejaars op de introductiedagen.

De boekenverkoop gaat door in de Foyer van de campus Tweekerken ( Tweekerkenstraat 2).

Voor verdere vragen kan je altijd terecht bij boeken@economiegent.be

Fouten, Retours & Terugbetalingen

Beste student

Indien er fouten of terugbetalingen van boeken/syllabi dienen onderzocht te worden, stuur je best een mailtje naar boeken@economiegent.be

Het retourbeleid van Acco voorziet een periode van 14 dagen na aankoop om boeken terug te brengen of om te ruilen. Helaas kunnen boeken na deze periode niet meer omgeruild worden.

 

De FEB-lidkaart

De officiële lidkaart voor studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Tijdens de boekenverkopen heb je de mogelijkheid om een FEB-lidkaart aan te kopen. De VEK en ML hebben talrijke partners geregeld, waarbij je een fikse korting krijgt op vertoon van je FEB-lidkaart.  

Meer informatie kan je vinden door hieronder op 'Word hier lid!' te klikken. Een lidkaart geeft je niet alleen kortingen bij handelszaken verspreid over Gent, bovendien krijg je direct een korting op de aankoop van je boekenpakket. 

De lidkaart kan aangekocht worden op onze boekenverkopen. 

Word hier lid!Word hier lid!