Alles over je cursussen en boeken kom je hier te weten!

STUDENTEN FACULTEIT ECONOMIE EN BEDRIJFSKUNDE 

De Vlaamse Economische Kring is, samen met Moeder Lies, verantwoordelijk voor de cursusdienst van alle richtingen van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Anders dan vorig jaar, werken de twee verenigingen nu volledig samen.

De data van de boekenverkopen en hun locatie kan je vinden onder ‘Waar en wanneer’.

Je dient jouw boeken op voorhand te bestellen via www.fkgent.be/fkbooks. Hoe je jouw boeken precies bestelt vind je onder ‘Hoe bestel je je boekenpakket’.

Vergeet niet om de cursus van de boekenverkopen toe te voegen op Ufora. Zo krijg je alle meldingen betreffende de data van de boekenverkopen en de opnieuw beschikbare boeken. De cursus toe voegen kan door 'Boekenverkopen FEB / Textbook sale FEB' of  FX00004 (de cursuscode) op te zoeken.

 

We bieden je de mogelijkheid om zowel via bancontact als cash te betalen. Vergeet echter niet om een (stevige) zak mee te nemen voor je boeken.

De boeken die (terug) beschikbaar zijn omdat ze er nog niet waren op de verkoopmomenten, staan onder de rubriek ''Toegekomen/ weer beschikbare boeken'.

Onder ‘Boekenlijsten’ kan je voor jouw richting jouw boekenpakket terugvinden. Hier vind je de informatie terug over de beschikbaarheid en de richtprijs van de boeken die jij nodig hebt. Deze vind je ook terug op Minerva onder de rubriek ‘Boekenverkopen FEB / Textbook sale FEB’.


Leerrijke groetjes


Emmanuel en Caro

Maxence en Axelle

Boekenpraesides 2019-2020
Vlaamse Economische Kring & Moeder Lies

foto3.png

Hoe bestel je je boekenpakket?

Zie hieronder hoe je je boeken moet bestellen!

        1. Registreer je op deze website (zie foto links), vul jouw profiel aan en vink het vakje van lidkaart aan 

        2. Surf naar www.fkgent.be/fkbooks en klik op het schild van de VEK en Moeder Lies

        3. Meld je aan op jouw UGent account met je gebruikersnaam en wachtwoord 

        4. Kies jouw richting 

        5. Volg de instructies i.v.m. het kiezen van jouw pakket (je kan ook boeken apart selecteren via ‘Maak je eigen boekenpakket’)

        6. Bevestig je bestelling 

Bestel je boeken hier!Bestel je boeken hier!

Waar en wanneer?

Wanneer? 

De verkopen voor het tweede semester zijn afgelopen!

 

Waar?

Voor de boekenverkopen kan je terecht op campus Tweekerken, dit is de Faculteit van Economie en Bedrijfskunde. De verkoop van de boeken zal doorgaan in de Foyer en deze kan je vinden door naar het verdiep -1 te gaan. Dit is de grote hal onder auditiorium Quetelet.

De FEB-lidkaart

De officiële lidkaart voor studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Tijdens de boekenverkopen heb je de mogelijkheid om een FEB-lidkaart aan te kopen. De VEK en ML hebben talrijke partners geregeld, waarbij je een fikse korting krijgt op vertoon van je FEB-lidkaart.  

Meer informatie kan je vinden door hieronder op 'Word hier lid!' te klikken. Een lidkaart geeft je niet alleen kortingen bij handelszaken verspreid over Gent, bovendien krijg je direct een korting op de aankoop van je boekenpakket. 

De lidkaart kan aangekocht worden op onze boekenverkopen . 

Word hier lid!Word hier lid!

Onbeschikbare boeken

Check hier welke boeken nog niet beschikbaar zijn!

/

/