Alles over je cursussen en boeken kom je hier te weten!

STUDENTEN FACULTEIT ECONOMIE EN BEDRIJFSKUNDE 

De Vlaamse Economische Kring en Moeder Lies zijn samen verantwoordelijk voor de cursusdienst van alle richtingen van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Net als vorig jaar, werken de twee verenigingen volledig samen.

Meer informatie over de boekenverkopen vind je hier terug!

Leerrijke groetjes

Shahrad en Mariska
Axelle en Lucas
Boekenpraesides 2020-2021
Vlaamse Economische Kring & Moeder Lies

Praktisch

[WEBSHOP IS GESLOTEN, ER IS EEN BOEKENVERKOOP IN HET 2DE SEM]

Na lang wachten kunnen wij jullie eindelijk de webshop aanbieden. Via onderstaande link word je doorverwezen naar de boekenwebsite van VEK&ML.  Daar geef je je lidkaartnummer van je FEB-lidkaart in. Heb je geen lidkaart? Klik dan op de knop “ik heb geen lidkaart.” Vervolgens verwijst men je door naar je persoonlijke bestelsite.

Zoek je richting en jaar en bestel je gewenste boeken! Deze worden dan thuis geleverd.

Fouten, retours en terugbetalingen worden de komende dagen afgehandeld.

 

Wij danken jullie allen voor het geduld en excuseren ons voor de onzekerheid op bepaalde momenten.

Hou jullie goed!

Fouten, Retours & Terugbetalingen

Beste student

Omwille van de huidige coronamaatregelen en wij geen fysieke boekenverkopen meer zullen organiseren in 2020, hebben we besloten om retours uit te stellen tot de boekenverkoop van het 2e semester. 

Ook voor boeken die fout werden meegegeven vragen wij jullie nog even te wachten. In het 2e semester kan je deze dan terugbrengen en dan betalen we dit ook direct terug. 

Mocht er een andere fout gebeurd zijn waardoor je misschien te veel betaald hebt, stuur dan een mailtje naar boeken@economiegent.be met een betaalbewijs. Dan lossen we dit zo snel mogelijk op. 

 

Uitzonderlijke gevallen (bv. privaatrecht, ITAA-lex...) worden op deze webpagina besproken. 

Privaatrecht in hoofdlijnen

Studenten die eender welke volume verkeerd meekregen kunnen deze t.e.m. 4 december omruilen in Acco Gent. Check zeker hun openingsuren! 

De FEB-lidkaart

De officiële lidkaart voor studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Tijdens de boekenverkopen heb je de mogelijkheid om een FEB-lidkaart aan te kopen. De VEK en ML hebben talrijke partners geregeld, waarbij je een fikse korting krijgt op vertoon van je FEB-lidkaart.  

Meer informatie kan je vinden door hieronder op 'Word hier lid!' te klikken. Een lidkaart geeft je niet alleen kortingen bij handelszaken verspreid over Gent, bovendien krijg je direct een korting op de aankoop van je boekenpakket. 

De lidkaart kan aangekocht worden op onze boekenverkopen. 

Word hier lid!Word hier lid!