Yucca, je tweede thuis!

De trots van de VEK is al sinds 1988 het studentencafé de Yucca! Heel lang het enige café in Gent uitgebaat door een studentenvereniging. We zijn al 15 jaar gevestigd op het Kramersplein, het bruisende centrum van het studentenleven. Dankzij ons motto 'voor en door studenten' kan je er van 10u s' ochtends tot in de vroege uurtjes terecht om aan de laagste prijzen te genieten van drankjes, plezier en de beste feestjes. Redenen genoeg om eens binnen te springen!

Ons gezellig cafeetje heeft een gemoedelijke sfeer. Menig student kan er zijn wensen laten vervullen. Zij het voor een frisse pint, een frisdrankje of om languit de middag door te komen, ons enthousiast team staat altijd voor je klaar. Ons groot terras is een van onze paradepaardjes. Gegarandeerd heel de middag zon! Tijd genoeg dus om rustig je wijntje,sangria etcetera op te drinken.

Elke avond van de week is gevuld met promoties die in heel Gent bekend zijn: op maandag een promo die wisselt, dinsdag 1 Duvel aan €2.5, 2 duvels aan €3.5 en 3 Duvels aan €5, ons themafeestje op woensdag, pinten en ricard aan €1 op donderdag en als afsluiter van de week bieden we vrijdag Cécémel en Fristi aan voor de prijs van €1. Dit zijn klassiekers die bij menig student als muziek in de oren klinkt. Dit zijn de vaste promo's maar we durven er geregeld wel eens extra verzinnen!

Clubs en kringen die een kroegentocht organiseren, mogen ons altijd contacteren om een promo te bespreken. Daarnaast bestaat er ook nog de mogelijkheid om de Yucca af te huren op vrijdagavond en zaterdagavond. Voor beide zaken mag u ons altijd contacteren op yucca@vek.be
We doen er alles aan om de Gentse student de tijd van z'n leven te geven, en we zijn daar dan de afgelopen jaren ook al in geslaagd!

Heb je ook al zin in het academiejaar? Wij ook, kom dus gerust eens langs om de uitbundige sfeer op te snuiven!

Je pauze ligt slechts om de hoek...

  • Locatie: Kramersplein 15, Gent
  • Prijs: Pintjes aan €1.5, cocktails aan €3.5, ...
18077164_1515300371848685_7442713953914855532_o.jpg

24u van de Yucca

Ieder jaar, wanneer de dagen terug langer worden, organiseert de VEK de legendarische 24u van de Yucca!

Wat mag je zoal verwachten op deze dag van je leven?
Alvast voldoende gratis vaten, de lekkerste drankjes aan de aangenaamste prijzen, de beste muziek en uiteraard een uitgelaten sfeer!
Ieder uur is er wel een activiteit of opdracht waardoor je direct zin krijgt om de hele nacht door te trekken.

24u van de Yucca24u van de Yucca

VEK Presents: 24u lang

één dag lang feest

24 gratis vaten werden zonder probleem leeggedronken

24u.jpg

Viking contest

Daarnaast is er ook een heuse Viking-contest waarbij de Viking kans maakt op geniale prijzen op willekeurige momenten.  Het concept is simpel: om het kwartier kan de Viking uitgedaagd worden met een adje. Indien je wint, word jij de nieuwe Viking . Dan mag je de helm overnemen en plaatsnemen op de majestueuze troon!

Op deze dag nodigen we ook gasttappers uit de buurt en tal van dj’s uit die ervoor die ervoor zorgen dat onze 24uur de beste is van heel Gent en omstreken!