11.png

Dranklijst Yucca

Zin in een frisse pils? Een roséetje? Of gewoon in een colaatje?

Kom zeker af!

Locatie: Kramersplein 15, 9000 Gent

Openingsuren: Maandag tot vrijdag open vanaf 10u30

Onze studentikoze prijzen kunnen jullie hier checken op onze drankkaart.

filmpjepromos1.png

Dagelijkse promo's

Check zeker onze Promo's!

Yucca, je tweede thuis!

De trots van de VEK is al sinds 1988 het studentencafé de Yucca! Heel lang het enige café in Gent uitgebaat door een studentenvereniging. We zijn al 20 jaar gevestigd op het Kramersplein, het bruisende centrum van het studentenleven. Dankzij ons motto 'voor en door studenten' kan je bij ons, zowel overdag als 's nachts terecht voor de lekkerste dranken aan de studentikooste prijzen!

Ons gezellig cafeetje heeft een gemoedelijke sfeer. Menig student kan er zijn wensen laten vervullen. Zij het voor een frisse pint, een frisdrankje of om languit de middag door te komen, ons enthousiast team staat altijd voor je klaar. Ons groot terras is een van onze paradepaardjes. Gegarandeerd heel de middag zon! Tijd genoeg dus om rustig je wijntje, sangria of pintje op te drinken.

Sinds vorig jaar zit de Yucca in een splinternieuw jasje! Na ellenlange verbouwingen zijn we er eindelijk in geslaagd om jullie 2de thuis te heropenen. We hopen jullie hier in grote getale te ontvangen. De pinten worden met liefde getapt, de cocktails met liefde gemaakt. Geniet van de ambiance in het modernste café van de Overpoort!

Heb je ook al zin in het academiejaar? Wij ook, kom dus gerust eens langs om de uitbundige sfeer op te snuiven!

Tot snel!

Cantussen Yucca

Voor kleinere groepen is het vaak een uitdaging om een betaalbare zaal te vinden voor cantussen. Wij bieden daarom ons zaaltje op de +1 aan. Onze capaciteit ligt rond de 40 personen. Met de link hieronder kunnen jullie inschrijven en wij contacteren jullie hierna.