Uw bedrijf in samenwerking met VEK

Ontdek de vele aspecten waar u aanwezig kan zijn

Als officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (Universiteit Gent) vertegenwoordigen wij meer dan 6000 studenten met volgende opleidingen:
Handelsingenieur, Toegepaste Economische Wetenschappen, Economische Wetenschappen, Bestuurskunde en Publiek Management of Handelswetenschappen.
Door onze sterke aanwezigheid op de faculteit kunnen wij uw bedrijf in contact brengen met de meest geschikte profielen nog voor deze afstuderen, en dat via verschillende kanalen.

Het is bovendien onze missie om alle studenten bij te staan tijdens de ontwikkeling van hun carrière. We streven ernaar om de studenten zoveel mogelijk te informeren en wegwijs te maken in het bestaande bedrijvenlandschap.

Dit doen we door extra curriculaire achtergrond te voorzien en we laten de studenten kennis maken met bedrijven opdat ze hun droomjob kunnen bemachtigen.

42.jpg

Embrace talent with VEK Recruitment

Als officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (Universiteit Gent) is het onze missie om alle studenten bij te staan tijdens de ontwikkeling van hun carrière. We streven ernaar om de studenten zoveel mogelijk te informeren en wegwijs te maken in het bestaande bedrijvenlandschap.
Doorheen het academiejaar kunt u deelnemen aan onze vele recruitment-evenementen.

Meer info over VEK RecruitmentMeer info over VEK Recruitment
18121958_778557342309641_1863952230099552609_o.jpg

Communication & Brand Awareness

Via talloze en grote evenementen kunnen heel wat studenten bereikt worden. En veel meer dan enkel deze van onze eigen faculteit! De reikwijdte van de VEK gaat veel verder! Op de laatste edities van Student Street Soccer of de 24 uur van de Yucca waren telkens meer dan 5000 studenten aanwezig waarvan de meerderheid aan andere instituten of faculteiten studeert. Daarnaast kunt u onze studenten contacteren via mailings, het vacatureplatform op onze website, onze Facebookpagina, de Career Guide, flyers, posters, etc.

Ontdek de mogelijkhedenOntdek de mogelijkheden