Uw bedrijf in samenwerking met VEK

Ontdek de vele aspecten waar u aanwezig kan zijn

Als officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit Gent vertegenwoordigen wij meer dan 6000 studenten met volgende opleidingen:
Handelsingenieur, Bestuurskunde en Publiek Management, Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelswetenschappen en Economische Wetenschappen
Door onze sterke aanwezigheid op de faculteit kunnen wij uw bedrijf in contact brengen met de meest geschikte profielen nog voor deze afstuderen, en dit via verschillende kanalen.

Het is bovendien onze missie om alle studenten bij te staan tijdens de ontwikkeling van hun carrière. We streven ernaar om de studenten zoveel mogelijk te informeren en wegwijs te maken in het bestaande bedrijvenlandschap.

Dit doen we door extra curriculaire achtergrond te voorzien en de studenten te laten kennis maken met bedrijven opdat ze hun droomjob kunnen bemachtigen.

42.jpg

Embrace talent with VEK Recruitment

Om de studenten klaar te stomen voor een carrière na hun studies is het heel belangrijk dat zij een goed beeld krijgen van de arbeidsmarkt. Dit doen wij aan de hand van onze vele recruitment-evenementen. En natuurlijk hebben wij u, de bedrijven, nodig om deze evenementen zo leerzaam mogelijk te maken.

We doen dit aan de hand van 2 pijlers. Aan de ene kant werken we aan de skills van onze studenten aan de hand van workshops, lezingen en case solving. Aan de andere kant begeleiden we studenten naar hun eerste job of stage via onze Career pijler. Het hoogtepunt bevindt zich aan de start van het 2e semester met de VEK Career Day, waar we meer dan 1200 studenten en 140 bedrijven mogen ontvangen. 

18121958_778557342309641_1863952230099552609_o.jpg

Communication & Brand Awareness

Via onze talloze grote en kleine evenementen kunnen heel wat studenten bereikt worden. En veel meer dan enkel deze van onze eigen faculteit! De reikwijdte van de VEK gaat veel verder! Van de VEK Openingsfuif naar VEK presents tot VEK Galabal en veel verder. Op de laatste edities van ons grootste evenement, Student Street Soccer , waren telkens meer dan 12.000 studenten aanwezig. Daarnaast kunt u onze studenten contacteren via mailings, het vacatureplatform op onze website, onze Facebook- en LinkedInpagina, de Career Guide, flyers, posters, etc.

87074398_1974749295983553_1800235237175721984_o.jpg

Meer Info?

Om meer te weten te komen over onze VEK Recruitment evenementen, VEK evenementen en alle brandingmogelijkheden registreer uw bedrijf op onze VEK websiteNa verificatie van uw account kunt u alle details raadplegen, alsook wordt uw bedrijf vermeld tussen onze partners.

Registreer hierRegistreer hier