Give Advice

De VEK Advisory Competition is een onderscheidend evenement dat gedurende het eerste semester van het academiejaar wordt gehouden. Elke groep van 4 tot 5 zorgvuldig geselecteerde studenten krijgt de kans om een real-life case op te lossen die door een bedrijf wordt aangeleverd. Tijdens het oplossen van de case wordt elke groep bijgestaan door een professionele consultant om hen te coachen. Na 5 weken is er een officiële presentatie waarbij een winnende groep wordt bepaald. 

Profiel: Iedereen met economische kennis kan zich inschrijven, studenten hoeven niet te studeren aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Wat we daarbij ook vragen is een minimale inzet van enkele uren per week, om het programma tot een mooi einde te brengen.  

Vragen: recruitment@vek.be of contacteer een van onze VEK Recruitment Team Members

De VEK Advisory Competition is de kans, om als student een echte case onder handen te nemen. Je ontvangt een echte case van een van onze partners, die zoekt naar een frisse blik op een hedendaags probleem. Zij komen via ons naar de faculteit om jonge, frisse en ambitieuze studenten te vinden met een neus voor consultancy. Jullie worden uitgedaagd om een all-round oplossing te vinden voor hun probleem. Ben jij ambitieus en heb je een neus voor consultancy? Dan is dit de kans om je skills in te zetten en samen met een echte consultant een bedrijf te helpen!

ApplyApply