VEK Recruitment

Vind de geschikte student

Als officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (Universiteit Gent) vertegenwoordigen wij meer dan 6000 studenten. Dit houdt onder andere in dat wij verantwoordelijk zijn voor de campus-recruitment aan onze faculteit, een taak waarin wij ook volledig gesteund worden door de faculteit zelf.

Dankzij onze sterke aanwezigheid op de faculteit kunnen wij uw bedrijf in contact brengen met de meest geschikte profielen nog voor deze afstuderen. Dit kunnen wij doen via twee grote kanalen, namelijk via onze Recruitment-events en via Communication & Brand Awareness. Voor meer informatie over dat laatste gaat u naar de betreffende pagina.

Onze evenementen

Jaarlijks organiseert VEK Recruitment een zevental evenementen om uw bedrijf dichter bij de studenten te brengen. Zo beginnen we het academiejaar met een knaller: De Company Meet & Greet. Dit is het perfecte moment om uw bedrijf voor te stellen aan zo'n 100 studenten.

Het grootste evenement is de VEK Career Day en dit vindt gewoonlijk plaats in februari. Met 1300 aanwezige studenten heb je zo keuze genoeg om de perfecte young graduate te vinden voor uw openstaande vacatures! Ondanks het coronavirus zullen de evenementen nog steeds doorgaan. Offline of online, we zullen er alles aan doen om de evenementen te organiseren op een zo'n vruchtbare en veilige manier mogelijk!

keytosuccess.jpg

Interesse in een partnership?

Registreer alvast uw bedrijf via de link bovenaan de pagina voor meer informatie over bovenstaande.
Aarzel niet om bij vragen of interesse contact op te nemen met VEK Recruitment via vek.recruitment@ugent.be
LET OP: U wordt pas geaccepteerd na persoonlijk contact met ons ter verificatie.