Kom buiten en laat van je bedrijf horen!

Wij bereiken de meeste studenten

De VEK is een van de actiefste studentenverenigingen in het bruisende studentenlandschap van Gent! Surf gerust eens op deze site of op onze facebookpagina's mocht u daaraan twijfelen.
Via talloze en grote evenementen kunnen heel wat studenten bereikt worden. Als officiële vereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde betrekken we uiteraard heel wat studenten van de economische richtingen. Maar onze reikwijdte gaat veel verder!

Wij hebben evenementen met een aantrekkingskracht van duizenden studenten van binnen en (ver) buiten onze faculteit. Daarnaast zijn we ook trotse uitbater van het studentencafé Yucca op het Kramersplein, lang het enige uitgebaat door studenten en dus in heel Gent gekend.
Hieronder vindt u een korte overloop van onze grootste evenementen.

Openingsfuif

De openingsfuif van de VEK is een fenomeen dat jaarlijks doorgaat in de Vooruit. Wij toveren de Vooruit om tot een waar feestpaleis en zorgen ieder jaar voor spraakmakende performances en de meest adembenemende special effects. Het is waarlijk een must om als economiestudent hierop aanwezig te zijn. Naar gewoonte waren alle tickets voor de editie van 2016 in nog geen 12 minuten de deur uit!

7Y1_8426.jpg

Galabal

Het galabal, dat voorgegaan wordt door een chic diner, is een evenement waar het net dat tikkeltje extra decadent mag zijn. Vorig jaar zorgden we voor een stijlvolle lounge bar met een sympathiek orkest, we deelden gratis limousineritten én een helicoptervlucht uit en zorgden voor een adembenemende zaalinkleding. Ook oesters en champagne ontbraken niet.

Galabal 2019

't Kuipke Gent

Het decadentste feestje van het jaar

Student Street Soccer

Student Street Soccer is het grootste voetbaltoernooi in België die georganiseerd wordt door en voor studenten. Onze 10de editie was op woensdag 19 en donderdag 20 april 2017. Zoals steeds vindt het evenement plaats op het Sint-Pietersplein te Gent. Deze centrale locatie zorgt voor een grote opkomst waardoor we op de laatste edities telkens meer dan 6000 bezoekers en 76 voetbalploegen mochten verwelkomen.

Vanwege de grote opkomst, de promotie op facebook en de centrale locatie is er dus een enorme visibiliteit en een groot bereik naar studenten toe. De branding mogelijkheden zijn bijgevolg enorm. Meer informatie kunt u krijgen via persoonlijk contact met onze Pr-Externs.

Student Street Soccer XII

Sint-Pietersplein, Gent

Epische wedstrijden,
Epische sfeer

Studentencafé Yucca

Ontmoetingsplek voor velen

Ons café is een unicum. Tot voor kort het enige dat door studenten werd uitgebaat, maar ons concept blijft uniek. We zijn een sfeercafé: studenten ontmoeten er elkaar na de lessen, en gezien de centrale ligging zijn dat niet alleen economiestudenten of studenten van de UGent. We krijgen werkelijk iedereen over de vloer. Er wordt gebabbeld, eens een kaartje gelegd, bij goed weer op het terras vertoefd en ’s avonds een stevig feestje gebouwd. Een mengeling van sfeercafé, terras én nachtclub waardoor we in totaal 20u/24u open zijn!

Onze ligging is ideaal: midden in de studentenbuurt, zowel qua faculteiten als qua uitgaansmogelijkheden. Gezien de bekendheid van onze vereniging kunnen we heel wat mensen bereiken. Zo had de laatste editie van de ’24 uur van de Yucca’ maar liefst een bereik van meer dan 165.000 facebookgebruikers en konden we de voorbije twee jaar telkens een paar duizend studenten een fantastische dag bezorgen.

Hieronder volgen enkele activiteiten.

Wekelijkse feestjes

De VEK organiseert wekelijks een themafeest op woensdag waarop de alle faculteitsstudenten op uitgenodigd worden. Alle andere dagen krijgen vaste promo’s waardoor we na al die jaren een vast cliënteel kunnen verwachten op verschillende dagen.

14524633_10154123353003191_2038955403297596198_o.jpg

Boekhoudweek

Dit is de eerste week van het academiejaar, waarin we naar traditie onze positie in het studentenlandschap willen duidelijk maken aan de nieuwe studenten. Dit resulteert zich in een gigantische stroom aan studenten die langskomen en genieten van de zorgeloze eerste dagen van het nieuwe jaar. De ideale week om bepaalde producten extra in de kijker te zetten!

DSC_0089.jpg

VEK Presents

In het begin van het academiejaar organiseren we op het Kramersplein "VEK Presents", een spetterend evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Iedereen kan er genieten van een uitgelaten sfeer want ieder uur zijn er andere drankjes in promotie en over de dag heen zijn er meerdere gratis vaten en zelfs gratis eten!

Communicatie: oneindig veel mogelijkheiden

Zoals u kan vermoeden zijn er eindeloos veel manier om uw bedrijf in contact te laten stellen met allerhande studenten. Wij helpen u graag verder zodat we samen het perfecte communicatiekanaal vinden.

Graag meer informatie gewenst? Contacteer dan zeker de Pr-Extern's via bedrijfsrelaties@vek.be

keytosuccess.jpg

Interesse in een partnership?

Registreer alvast uw bedrijf via de link bovenaan de pagina voor meer informatie over bovenstaande. De Marketing van het VEK praesidium is verantwoordelijk voor dit luik. Aarzel niet om hen te bereiken via marketing@vek.be
LET OP: U wordt pas geaccepteerd op de site na persoonlijk contact met ons ter verificatie.