Zeg ja tegen memorabele avonden!

Na anderhalf jaar zonder openingsfuiven, galabals en andere feestjes zijn we terug!

Het feestteam van de VEK heeft niet stil gezeten en belooft jullie een academiejaar zoals het hoort. Samen met het comité zijn de feestpraesides, Fien en Matthijs, klaar om er opnieuw een top jaar van te maken.

De klassiekers, zoals de openingsfuif en het galabal, worden aangevuld met dit jaar voor de allereerste keer een heropeningsfuif in het tweede semester. Wekelijks verzorgt het feestteam ook een themafeestje met de lekkerste promo’s en beste plaatjes.

 

Wij kijken er alvast enorm naar uit om jullie te mogen verwelkomen op onze talrijke feestjes!

Veel leesplezier en tot snel.

De Feestpraesides

Fien Decroos & Matthijs Dombrecht

Het Feestcomité

Laure Vanfleteren, Balder Demon & Charlotte Mignolet

yucca.jpg

Woensdagfeestjes

Op woensdagavond is het voltallige praesidium aanwezig om jullie allen te verwelkomen op het themafeestje. Zo is er bijvoorbeeld een Halloweenfeestje, Vraag & Aanbod en veel meer. Ook geregeld een avondje karaoke kan zeker niet ontbreken. Op die avonden steken we de Yucca in een nieuw jasje en geniet je er van gekke promo's.

Dit jaar zal het er wat anders uit zien. Aangezien de Yucca helemaal verbouwd worden, zullen deze feestjes dus niet doorgaan in je favoriete café. Daarom hebben we tijdelijk een nieuw favoriete café: Yucca Pop-Up De themafeestjes zullen dus enkele maanden hier doorgaan dit academiejaar. Dit minstens even leuke alternatief van de Yucca ligt in de ideale uitgaansbuurt: Overpoortstraat 90!

Kom zeker eens af!

openingsfuif.jpg

Openingsfuif

De VEK openingsfuif is een fenonomeen dat jaarlijks georganiseerd wordt in de Vooruit. We toveren de Vooruit om in een ware dansvloer en zorgen voor de nodige special effects. Het is een absolute must voor economiestudenten om aanwezig te zijn op deze openingsfuif.

Eens de openingsfuif nadert, zal je de geruchten wel horen in de wandelgangen. Namelijk dat alle tickets binnen het kwartier de deur uit zijn. Dus, eens de verkoop aangekondigd wordt, zet je deze datum best met stip in de agenda. 

We kijken er naar uit je te zien op onze openingsfuif! 

Openingsfuif

Uitverkocht binnen de 13min!

Geld is geen probleem

openingsfuif.jpg

Heropeningsfuif

Ook de start van het tweede semester laten we niet zomaar voorbij gaan. Dit jaar zal er voor het eerst een heropeningsfuif zijn om het tweede semester te starten met een knaller.

Daarnaast is er nog een hele boel te beleven in de eerste week. Naast de heropeningsfuif is er ook een dagdisco, gekke promo's in de Yucca en nog veel meer. Hou dus zeker deze week vrij in je agenda.

Galabal

Van een decadent feest gesproken!

Hét evenement waar iedereen naar uitkijkt in het tweede semester, is uiteraard het GALABAL VAN DE ECONOMIE. Dit is het grootste en meest populaire galabal van alle studentenverengingen van Gent! Velen poogden om beter te doen, maar het Galabal van de Economie is en blijft ongeëvenaard.

Vorig jaar vond een meer dan geslaagde editie plaats met een adembenemende zaalinkleding en een stijlvolle lounge bar met een sympathiek orkest. Er werd een gratis helikoptervlucht verloot én er werden limousineritten uitgeloot. Ook oesters en champagne ontbraken niet. Dit alles werd voorafgegaan door een chic diner om de avond in stijl in te zetten.

Dit en veel meer mogen jullie verwachten van de volgende editie, want we proberen onszelf natuurlijk ieder jaar te overtreffen. Dit jaar blaast de VEK 98 kaarsjes uit wat wil zeggen dat we ook nu zeker niet zullen onderdoen aan het galabal van ons lustrumjaar, integendeel! Bekijk alvast de vorige aftermovie om in de stemming te komen.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie op de volgende editie te verwelkomen!

 

Galabal

Het grootste en meest populaire galabal van alle studentenverengingen van Gent!

Velen hebben het geprobeerd, maar het Galabal van de Economie is en blijft ongeëvenaard.