Bagels.jpg

Bagels

Ingrediënten 

2 bagels

1 avocado

1 ei

hummus

rucola

1 lente ui

 

Bagel met ei

1.     Toast de bagel tot hij een goudbruine kleur krijgt.

2.     Snijd een halve avocado in partjes 

3.     Leg de partjes bovenop de bagel.

4.     Bak een eitje en leg deze bovenop de avocado

5.     Werk af met rucola, peper en zout

 

Bagel met hummus 

1.     Toast de bagel tot hij een goudbruine kleur krijgt.

2.     Bestrijk de bagel met hummus.

3.     Snijd een halve avocado in partjes.

4.     Leg de partjes bovenop de hummus

5.     Werk af met rucola en lente uitjes

 

Bagels

met ei en humus

REcept1.png

Spaghetti met rucola, tomaten en mozzarella

Ingrediënten (voor 2 personen):

250 g spaghetti

Handje vol rucola

125g mozzarella

4 tomaten

1 ui

olijfolie

 

Bereiding:

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking
  2. Verhit intussen de olijfolie in een pan. Bak daarin de gesneden ui. 
  3. Snij de tomaten in 4 stukken. Wanneer de ui een glazige schijn krijgt, voeg de tomaten toe. Kruid met peper en zout.
  4. Giet de pasta af wanneer hij klaar is en laat hem uitlekken in een zeef. Vul een bord met pasta en voeg er de rucola en gebakken tomaatjes aan toe. Om af te werken, plaats enkele mozzarellabolletjes op de pasta. Smakelijk!

 Tip: liefhebbers kunnen ook pesto of pijnboompitten onder de pasta mengen.