Company Meet & Greet

De Company Meet & Greet is de ideale gelegenheid om als student aan de FEB het eerste contact te leggen met de bedrijfswereld, diens verschillende sectoren te leren kennen en de bedrijfscultuur van verschillende bedrijven op te snuiven. Meer informatie over de bedrijven die jullie in het begin van het academiejaar mogen verwachten volgt nog.

De bedrijfspresentaties vinden 's avonds plaats in de Hoveniersberg in de FEB op 8 en 15 oktober. Elk bedrijf krijgt de kans om zichzelf in 10 minuten voor te stellen en daarna voorzien wij een gratis receptie met drank en tapas om uitgebreid te netwerken met de aanwezige recruiters.

14706966_660572317401264_5380134564208055653_o.jpg

Jobgids

Wij voorzien voor de deelnemende studenten onze felbegeerde Jobgids, een must voor elke student die meer informatie wil verwerven over wat te doen na zijn studies en de verschillende bedrijfsprofielen van onze partners wil leren kennen.

partners-new.jpg

Ontdek onze partners

Er zijn heel wat bedrijven die met ons samenwerken. Velen hebben interesse in studenten met een economische achtergrond, dus ga gerust op ontdekkingstocht op onze partnerpagina. Op die manier zijn jullie optimaal voorbereid om een gesprek aan te gaan met bedrijven die jullie voorkeur dragen op de VEK Career Day, onze jobbeurs.

Ontdek onze partnersOntdek onze partners