Competence Day, Talent Enhancement Program, Junior Cracking Case, VEK Investment Club en meer

Stoom jezelf en je cv klaar voor de arbeidsmarkt

Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar studenten met een sterke extra curriculaire achtergrond. Wij kunnen je hierbij helpen! Versterk je CV door deel te nemen aan onze VEK Investment Club, Competence Night en Talent Enhancement Program.
Als 2de bachelor kan je deelnemen aan de Junior Cracking Case.

Deze evenementen zorgen voor een duidelijke meerwaarde in vergelijking met andere studenten die niet aanwezig zijn. Omdat de faculteit dit ook ten volle steunt, verkrijgt elke deelnemer van de Talent Enhancement Program een certificaat ondertekend door de decaan.

15123193_687603388031490_2173894077075975244_o.jpg

Competence Day

De Competence Day: wees volledig voorbereid op jouw sollicitatie en word de perfecte kandidaat!
Op woensdag 13 november worden er verschillende workshops gegeven omtrent de sollicitatie. Beginnend bij de voorbereiding (CV, motivatiebrief, LinkedIn…) tot de sollicitatie zelf (mock-up interviews, crack the case, asking the tough questions…). De studenten kunnen vrijblijvend kiezen aan welke workshops ze zullen deelnemen, afhankelijk van hun eigen situatie.
Elke partner zal zijn eigen stand hebben waar de studenten kunnen langskomen en hun eerste contact kunnen leggen.

15138400_687609601364202_2455493679887614925_o.jpg

Talent Enhancement Program

Genoeg pap gegeten van theoretische lessen? Tijd om onze kennis om te zetten in de praktijk! Via dit programma is het mogelijk een gratis workshop te volgen rond Finance, Consultancy, Audit, Marketing en Big Data. Let op: het is enkel mogelijk één van de vijf workshops te volgen! Elk thema bestaat uit drie sessies gegeven door echte experts op dit vlak. Studenten die elke workshop rond hetzelfde thema hebben bijgewoond, ontvagen bovendien een officieel certificaat van de Universiteit Gent! Perfect om uw CV een extra boost te geven en alsnog uw droomjob of stage in de wacht te slapen.
De Talent Enhancement Program zal doorgaan op 25 februari, 3 en 10 maart.

VIC_10.4.jpg

VEK Investment Club

De VEK investment club is een initiatief van VEK Recruitment in samenwerking met Bolero, het online beleggingsplatform van KBC. De bedoeling is om studenten kennis te laten makken met de beurs en beleggen. Gedurende het jaar zullen wij verschillende events en workshops organiseren over beleggen en de beurs.

Meer info op de paginaMeer info op de pagina