Stippel je verdere carrière uit op onze jobbeurs

140 bedrijven en business schools wachten je op

De VEK Career Day, onze jobbeurs, biedt je een brede waaier aan informatie over bedrijven in tal van sectoren. Weet je nog niet goed waar je heen wil, of weet je het juist wel heel goed? Toch verder studeren of eerder op zoek naar een stage? Op onze jobbeurs krijgen jullie de kans om al jullie vragen te stellen aan de recruiters van aanwezige bedrijven - die dag in dag uit bezig zijn met jouw job van morgen. Het staat als een paal boven water dat de VEK Career Day de uitgelezen kans is om uit te zoeken waar jouw toekomst ligt.

Naast de talloze bedrijfsstanden voorzien wij ook een LinkedIn photobooth en CV-screening . Hier kan je een professionele profielfoto laten trekken en CV laten beoordelen door recruiters.

Download een lijst van alle aanwezige bedrijven hier.

scanfactor.png

Scanfactor

De Career Day biedt sinds 2019 de mogelijkheid voor studenten en recruiters om persoonlijke gegevens zoals CV's te delen via het scannen van een QR-code. Als student registreer je makkelijk via volgende stappen. 

- Step 1: Klik op de link hieronder
- Step 2: Maak een profiel aan 
- Step 3: Kies een instituut (e.g. Ghent University) en een studiegebied (e.g. Business Economics)
- Step 4: Upload je CV 
- Step 5: Klaar! Gebruik je QR-code op de VEK Career Day 

Maak nu een profiel aanMaak nu een profiel aan
PVK.jpg

Decaan Patrick Van Kenhove

'Kwantitatief onderzoek en getuigenissen van alumni leren ons dat je met jouw economisch diploma een stevige troefkaart in handen hebt om het te maken op de arbeidsmarkt. Uiteraard moet je nog zelf op zoek gaan naar de perfecte match tussen je eigen capaciteiten en de behoeftes van de bedrijfswereld. Zie dit evenement als een springplank om de eerste stappen binnen je economische carrière te nemen. De organisatie is een van de talrijke initiatieven van de VEK om de overgang van studies naar werk zo vlot mogelijk te laten verlopen.'

VEK Career Day 2019

@ ICC

121 bedrijven en Business Schools

Hier moet je zijn

  • Datum: 18.02.2020 - 14:00 - 19:00
  • Locatie: Gent ICC, Van Rysselberghedreef 2 - Citadelpark, 9000 Gent
  • Tags: Career, Job, Stage
  • Prijs: Gratis