Maak kennis met de beurs en beleggen

Investing in students, for students, by students

Beleggen: velen voelen zich geroepen, maar weinigen hebben er echt kaas van gegeten. Daarom besloot VEK Recruitment enkele jaren geleden om studenten de kans te geven zich te verdiepen in de financiële markten. Het resultaat? De VEK Investment Club! De voorbije jaren werden mooie resultaten geboekt en de beurs telkens geklopt. Resultaten uit het verleden zijn uiteraard geen garantie voor de toekomst, maar wat we wel kunnen garanderen is een hands-on benadering van hoe je de waarde van een aandeel bepaalt en beleggingsopportuniteiten opspoort. Doorheen het jaar willen we deze skills aanleren door het organiseren van openbare lezingen, workshops en onze eigen investment club. Hier gaan we samen met onze 40 leden een eigen portefeuille beheren en onderhouden. Dit zal men doen met een eigen ingebracht kapitaal van 300€/persoon. Zoals men zegt, “Al doende leert men!” nemen wij dit serieus op. Geen beter plek om de beginnersfouten te leren, dan ze zelf net niet mee te maken. 

Doorheen het jaar worden de details verder uitgelegd, wordt er marktkennis bijgebracht en laten we jullie het heft in eigen handen nemen. Alles wordt aangehaald om jullie na 1 academiejaar met zelfvertrouwen zelf aan de slag te laten gaan. Plaatsen voor deze club zijn helaas beperkt tot 40 leden. Dit geeft ons de mogelijkheid om jullie een kwaliteitsvol en leerrijk jaar te garanderen. Wees er daarom snel bij en volg ons nauw op social media voor verdere updates en misschien wel meer…

Dit jaar gaan we weer van start met een knaller van een topic op ons openingsevenement  op 3oktober2019. Hier wordt ook meer info gegeven i.v.m. het komende VIC jaar en de inschrijvingen. Dit evenement wordt gevolgd door onze welbekende ABC van Beleggen en nog zoveel meer. Stay up-to-date is de boodschap!

Ontdek hieronder enkele recente bewegingen. Volg ook zeker onze facebookpagina 'VEK Investment Club' en onze pagina op LinkedIn.

Facebook: VEK Investment ClubFacebook: VEK Investment Club
VIClogosite.png

Club

Wil je zelf beginnen met beleggen. Maar wil je je als newbie niet meteen roekeloos op de beurs storten? Dan ben jij bij de Investment Club aan het juiste adres. Wij maken namelijk plaats voor 50 enthousiaste startende of reeds gestarte beleggers. Met deze leden gaan we in het begin van het jaar van start met elk een gelijk ingelegd kapitaal van €250 per lid. Doorheen het jaar komen we samen om onze portefeuille te beheren, managen en uit te leren. Hiernaast voorzien we dit jaar ook workshops, uitstappen en info-sessies met de groep. Samen met een gezonde mix van ervaren en beginnende beleggers stomen we jou klaar om vol vertrouwen en goede moed zelfstandig te beginnen beleggen!

Voor meer info kan je ons altijd contacteren via onze Facebook of nodigen we jullie uit op onze 2 eerstvolgende evenementen.

Info i.v.m. de inschrijvingen zullen volgen op onze facebook-pagina. Hou deze dus zeker in in het oog. Tot snel…

Kalender

Bekijk wat er dit academiejaar op de agenda van VIC staat!

  

  

Openingsevenement VIC

Ook dit jaar gaan we van start met een topic van formaat. Meer wordt binnenkort bekend gemaakt via onze social media. Hou deze zeker in de gaten, het zou wel eens beloond kunnen worden...

Dit via...

Facebook: VEK Investment Club 

LinkedIn: VEK Investment Club

ABC van Beleggen I

Een beursplatform is enkel en alleen maar een goksite voor mensen die veel te veel tijd hebben of gewoon denken slimmer te zijn dan wij. Hier waag ik me niet aan… You are all wrong! Kom op donderdag 10.10.2019 naar de lezing ABC van Beleggen deel 1. Hier gaan we samen met jullie over de basic topics tot de nodige informatie om zelfstandig te beginnen beleggen...

Investeer in jezelf en kom af!

ABC van Beleggen II