Terug naar overzicht

DJ-contest Galabal & SSS

Breng jouw fans mee en toon je van jouw beste kant!

Ben jij een talentvolle DJ en heb jij ambitie om naamsbekendheid te winnen in Gent en omstreken? Dan is dit de ultieme kans die je absoluut niet voor jouw neus wil voorbij zien gaan! De winnaar mag namelijk draaien op het exlusieve Galabal van de Economie op vrijdag 13 maart in 't Kuipke te Gent.
En alsof dat nog niet genoeg is mag hij ook plaatjes smijten op het Sint-Pieterplein tijdens Student Street Soccer, het fameuze straatvoetbaltornooi dat maar liefst 2 dagen duurt en waarop elke Gentse student aanwezig zou moeten zijn! Ook de DJ’s die op de 2de en 3de plaats stranden zullen op SSS mogen draaien.

Op donderdag 27 februari zal de DJ contest van start gaan om 20u in ons geliefd café (Yucca ofcourse). Hiervoor kan je je inschrijven op dinsdag 18 februari, om 12u ’s middags stipt, via onze site www.vek.be. Stuur daarna ook via WeTransfer een mixtape door naar feest@vek.be (vergeet niet jouw naam te vermelden!). Zo kiezen wij er de beste uit en wie weet mag ook jij op 27 februari komen strijden in de Yucca!
 
Breng jouw fanclub mee op de avond zelf en overtuig ons van jouw muzikale kwaliteiten om op die manier de overwinning in de wacht te slepen. We wensen de kandidaten alvast veel succes!

TL;DR
 
* Inschrijven kan vanaf dinsdag 18 februari om 12u via deze site.
 
* Stuur daarna ook via WeTransfer je mixtape met je naam door naar feest@vek.be

* Je komt automatisch op de wachtlijst en we zullen jou contacteren indien je erbij zit.

* Plaatsen zijn beperkt, dus weer er snel bij!
 
* De contest start om 20u in de Yucca op donderdag 27 februari.
 
* Breng jouw fans mee en toon je van jouw beste kant.

Vele groetjes,

An & Paulien

In een notendop

  • Datum: 27 februari
  • Locatie: Yucca, Kramersplein 15
  • Totaal aantal plaatsen: 10