Terug naar overzicht

Student Street Soccer XIII

Voor en door studenten

De Vlaamse Economische Kring (VEK) organiseert dit jaar de 13e editie van het prestigieuze voetbaltoernooi Student Street Soccer, een voetbalspektakel door en voor studenten! Ook dit jaar zullen de summerbeats, topvoetbal en tal van randactiviteiten niet ontbreken.

Op woensdag 22 april gaan we van start om 14u met het eerste deel van de poules alsook de volledige vrouwencompetitie.De finale van de vrouwen staat gepland om 20u.

De tweede helft van de poules zal gespeeld worden op donderdagvoormiddag 23 april gevolgd door de 2de poulefase en de finale ronden. De finale zal plaatsvinden omstreeks 21u.


INSCHRIJVINGEN
---------------------
Op dinsdag 31 maart om 12u zullen de inschrijvingen geopend worden via onze website. Wees er snel bij, plaatsen zijn beperkt! Jaarlijks is het event uitverkocht binnen de minuut. Inschrijvingsgeld bedraagt €50 per ploeg.

Een ploeg bestaat uit maximaal 8 spelers. Er wordt gespeeld met 4 tegen 4 en een match duurt 2 x 10 minuten. Iedere deelnemer moet student zijn aan een officieel erkende onderwijsinstelling in het huidige academiejaar.


In een notendop

  • Datum: 22 april
  • Locatie: Sint-Pietersplein Gent