Terug naar overzicht

Eerste Bachelor Weekend 2021-2022

EBW: Dé perfecte kick-off voor jouw studententijd!

Heeey toekomstige economist

Start je komend academiejaar ook als student in de richting HW, BPM of het gemeenschappelijk jaar HIR/(T)EW? Dan nodigen we je met veel plezier uit op ons Eerste Bachelor weekend!

Huh, een ebw, wat is dat?
Ieder jaar organiseert de Vlaamse Economische Kring (kortweg VEK) een weekend voor eerstejaars. Het belooft een drukke 3-daagse te worden boordevol gevariëerde activiteiten (waarbij de nodige pilsen natuurlijk niet ontbreken). De ultieme kans dus om je medestudenten te leren kennen en vriendschappen te sluiten waar je heel je studententijd kan van genieten. Bovendien maak je ook kennis met het VEK-praesidium.

Wanneer gaat dit door?
Hou zeker het weekend van 8-10 oktober vrij in je agenda.

Waar gaan we naartoe?
Dit jaar hebben we een verblijf weten te scoren in het idyllische Schoten, naast Antwerpen. We vertrekken op vrijdag vanuit Gent en keren op zondag ook samen terug.

Wat kost dat allemaal?
Als economen weten we wel wat van geld af. Voor dit weekend betaal je slechts 70 euro all-in. Deze studentikoze prijs kan dus zeker niet in de weg staan om een fantastisch weekend te beleven!

En wat met corona?
Volgens de huidige maatregelen kunnen we veilig op weekend zonder enige beperkingen, maar met corona weet je natuurlijk nooit. Indien er wijzigingen gebeuren omtrent de coronaregels, brengen we jullie hier meteen van op de hoogte.

Ik ben helemaal overtuigd, waar kan ik me inschrijven?
Inschrijven kan via deze site. Hiervoor dien je eerst geregistreerd te zijn. Dit kan via 'registreer als student' in de menubalk. Daarna kan je je inschrijven via de knop hieronder. Jouw inschrijving is compleet nadat je 70 euro hebt overgeschreven naar BE21 0016 2698 1303. Vemeld als beschrijving:  "jouw naam + 1ebachweekend"

Wanneer je bent ingeschreven zullen we per mail contact met je opnemen omtrent wat mee te nemen, vertrek- en terugkomsturen... Je zal ook toegevoegd worden aan een facebook groep. Vergeet je zeker ook niet aanwezig te zetten op het openbare facebook event! Zo zie je ook wie naast jou meegaat.

Zit je nog met vragen? Wij helpen je met veel plezier: Mail naar cultuur@vek.be

Wij kijken er al enorm naar uit, hopelijk tot dan!

 

Gust en Eva

Cultuurpraesides ‘21-‘22

& het Cultuurcomité

Om in te schrijven moet u zich aanmeldenOm in te schrijven moet u zich aanmelden

In een notendop

  • Datum: 8 oktober
  • Locatie: Schoten
  • Totaal aantal plaatsen: 35
  • Prijs: 70 euro