Terug naar overzicht

VEK Citytrip 2022: Berlijn

Ontdek West-Berlijn en Feest in Oost-Berlijn met de VEK

Beste VEKkers

De start van de examens staat voor onze neus, maar wie verder kijkt dan zijn neus lang is weet dat ook de VEK Citytrip nadert. Ich bin ein berliner, voor JFK een citaat in zijn toespraak, voor ons binnenkort de laatste woorden wanneer je richting je bedje strompelt. 

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en tevens de grootste stad van Europa. De stad is ook bekend vanwege het hoog ontwikkelde culturele leven (festivals, nachtleven, musea, kunsttentoonstellingen enz.) en de liberale levensstijl, moderne Zeitgeist en de relatief lage kosten. 

We vertrekken op woensdag 16 maart en zullen terugkeren op zondag 20 maart. Vrijdag 18 maart is het tevens Dies Natalis van Ugent, op deze dag zal je dus niet moeten blaumachen. 

Het prijs zal rond de 250 euro liggen. Hierin zit de verplaatsing, verblijf en activiteit inbegrepen. Op zaterdag 8/01 omstreeks 20u openen we de inschrijvingen. De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij. 

Je inschrijving is compleet nadat je de volgende 2 stappen voltooid hebt:

  • Inschrijven via de vek website
  • 75 euro overschrijven naar de Vlaamse Economische Kring. Rekeneningnr: BE28 0019 1613 0320

Hierna zal je toegevoegd worden aan een infogroep waar verdere info zal gecommuniceerd worden.

Veel succes met de examens, wir schaffen das!

Viele liebe Grüße

Eva & Gust
Fien, Marike & Robin
Het VEK Cultuurteam 2021-2022

 

INSCHRIJVINGEN ZIJN OPEN

PS: Indien volzet, kan je je nog steeds aanmelden om op de wachtlijst te komen. Wanneer iemand annuleert zal deze plaats vrijgesteld worden aan de eerstvolgende op deze wachtlijst. Schrijf je dus zeker nog in ookal is het volzet, dan maak je alsnog kans om mee te gaan. 

 

Om in te schrijven moet u zich aanmeldenOm in te schrijven moet u zich aanmelden

In een notendop

  • Datum: 16 maart
  • Locatie: Berlijn
  • Totaal aantal plaatsen: 28
  • Prijs: +/- €250