Terug naar overzicht

VEK goes Tomorrowland

Schrijf je in via de form!

Beste student,

Heb jij de ticketverkoop net gemist en wil je toch kans maken om naar dit geweldige festival te gaan? Wij bieden het voor jou aan!

Na twee jaar geen Tomorrowland te hebben gehad, is er een nieuwe editie van VEK GOES TOMORROWLAND! Dit onvergetelijk en magisch festival neemt je mee naar een geheime plek, ergens te Boom. Ook dit jaar geven wij jullie de kans om alsnog een ticket te bemachtigen, door met ons mee te gaan naar Tomorroland. 

Concept: Wij werken gedurende drie dagen aan de opbouw/afbraak van EASY-TENTS. Dit zijn de tenten die Tomorrowland aanbiedt indien je zelf geen tent kan meenemen. In ruil voor ons werk krijgen wij een combi ticket + camping in ruil.

Aangezien Tomorrowland dit jaar 3 weken doorgaat, zoeken ze naar meer werkkrachten voor dit zomerseizoen. Voor elke week zijn ze op zoek naar 20-30 werkkrachten. In de form kan je aanduiden in welke week je graag naar Tomorrowland zou willen gaan. Mogelijke opties zijn:

- 3 dagen werken: 11-13 juli + 4 dagen feesten: 14-17 juli

- 3 dagen werken: 18-20 juli + 4 dagen feesten: 21-24 juli

- 3 dagen werken: 25-27 juli + 4 dagen feesten: 28-31 juli

 Werkdagen: 
- je zal 11-12u moeten werken gedurende 3 dagen
- de opbouw/afbraak van EASY-TENTS
- er zal eten en drank voorzien worden voor tijdens jullie shiften
- je krijgt toegang tot de crew camping 

Feestdagen:
- camping van Tomorrowland
- combi ticket voor 4 dagen Tomorrowland
- je zorgt zelf voor je eten en drank tijdens het festival

Zelf te voorzien: 
- je eigen tent, slaapzak en kleren

Je kan je inschrijven via volgende form: https://forms.office.com/r/2vJDXEKcAb

Iedereen zal automatisch op de wachtlijst komen te staan. We doen dit om studenten economie voorrang te geven. Later zullen wij u contacteren indien je mee bent of niet. Meer informatie zal terecht komen in een FB groep wanneer je van de wachtlijst gehaald wordt.

Om te vermijden dat mensen laattijdig afzeggen, zal er gevraagd worden om bij de bevestiging van je inschrijving een waarborg (45 euro) over te schrijven naar de VEK, als je mee gaat naar het festival wordt dit volledige bedrag teruggestort. Laattijdige afzeggers krijgen dit niet terug zonder geldige reden.

Voor verdere vragen mag je altijd een mail sturen naar vice@vek.be

INSCHRIJVEN KAN NOG TOT 3 JUNI (23u59)

In een notendop

  • Datum: 11 juli
  • Locatie: Boom