Terug naar overzicht

Eerste Bachelor Weekend 2022

Schrijf je in via de link!

Beste eerste bachelors

Start jij komend academiejaar in de richting HW, BPM of het gemeenschappelijk jaar HIR/(T)EW? Dan zijn wij heel blij jullie mede te delen dat wij ook komend academiejaar ons welbekende Eerste Bach Weekend zullen organiseren! De locatie van dit epische evenement houden we nog even geheim, maar het belooft alvast een fantastische editie worden!

Wat mag je verwachten van het Eerste Bach Weekend?

In één woord: VÉÉL

In twee woorden: HÉÉL VÉÉL

In meerdere woorden: Een weekend waarin je je medestudenten voor het eerst zal leren kennen. Dit tijdens talrijke leuke activiteiten, door samen te eten en natuurlijk ook wel door de nodige drankjes te nuttigen. 

Hiernaast zal je de kans krijgen om kennis te maken met het praesidium van de mooiste studentenvereniging van Gent, de Vlaamse Economische Kring.

 

Praktisch

Dit jaar zal het Eerste Bachelor Weekend doorgaan van vrijdag 7 tot en met zaterdag 9 oktober 2022. Houd deze dagen dus al zeker vrij in je agenda. De prijs voor dit volledige weekend bedraagt 75 euro. Wat je precies moet meedoen, wordt later meegedeeld. We vertrekken vanuit Gent en keren zondag ook terug naar Gent. Dus:

Wat: weekend vol plezier om je medestudenten te leren kennen

Wanneer: 7/10 - 9/10 

Waar: verrassing

Prijs: 75 euro 

 

Aarzel zeker niet om je in te schrijven, want de beperkte plaatsen zijn gegeerd.

Hopelijk tot dan!


Enthousiaste groeten
VEK Onderwijs

Om in te schrijven moet u zich aanmeldenOm in te schrijven moet u zich aanmelden

In een notendop

  • Datum: 7 oktober
  • Locatie: verrassing
  • Totaal aantal plaatsen: 34
  • Prijs: 75