Terug naar overzicht

VEK citytrip Marseille

Liefste reizigers

De blok is nog maar net begonnen, maar ben je het ook al beu? Kijk jij er al naar uit om het ijskoude België nog eens achter te laten? Dan kan je alvast uitkijken naar de VEK citytrip!

Samen met cultuur gaat de VEK van 15 maart tot en met 19 maart naar het oh-zo-leuke Marseille! We gaan er leuke terrasjes doen, fietsen doorheen de stad en logeren zelfs met zicht op de prachtige haven!

Wat moet je zeker allemaal weten?

We vertrekken woensdagochtend 15 maart met de trein en zijn zondagavond 19 maart terug. Je kan mee voor de prijs van €250 waar zowel vervoer als het verblijf is inbegrepen! Ben jij net zo enthousiast als wij? Schrijf je dan zeker snel in want de plaatsen zijn beperkt! 

BELANGRIJK: je inschrijving is pas compleet na het betalen van een voorschot (€70) op het rekeningnummer van de VEK (BE28 0019 1613 0320) en een screenshot doorsturen naar cultuur@vek.be!

Er zal ook nog een facebookgroep volgen voor iedereen die meegaat met verdere info! Heb je nog vragen? Stuur dan zeker een berichtje naar Mathieu Legein, Jona De Blay of stuur een mailtje naar cultuur@vek.be! 

Bonne chance in de blok! 

Groetjes cultuur
Jona, Mathieu, Amber, Anais en Elena

Om in te schrijven moet u zich aanmeldenOm in te schrijven moet u zich aanmelden

In een notendop

  • Datum: 15 maart
  • Locatie: Marseille
  • Totaal aantal plaatsen: 20
  • Prijs: 250