Terug naar overzicht

VEK Eerste Bachelor Weekend 2023

Schrijf jullie snel in !!

Dag toekomstige studenten 

Het is tijd om jullie studentenavontuur naar een geheel nieuw niveau te tillen tijdens ons eerste Bach Weekend! Deze jaarlijkse traditie zorgt ervoor dat jullie studentenleven goed start.

Speciaal voor degenen die starten met HW, BPM of het gemeenschappelijk jaar HIR/(T)EW aan onze faculteit, dit weekend is voor jullie! Het is een kans om nieuwe banden te smeden en medestudenten te leren kennen die dezelfde reis beginnen. Samen duiken we in de boeiende wereld van het studentenleven en maken we herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Wat mag je verwachten van ons Eerste Bach Weekend?
Een MEGA EPISCHE, LEUKE, LEGENDARISCHE, AMUSANTE en ONVERGETELIJKE 2-daagse.

Kort samengevat: je leert je medestudenten kennen tijdens talloze activiteiten, door samen te eten en natuurlijk de nodige drankjes te benuttigen. Je leert de kneepjes van het cantussen, en ook een geheime activiteit hebben wij voor jou in petto. Hiernaast krijg je ook de kans om het VEK praesidium te leren kennen dat met enthousiasme voor je klaar staat.  We zullen er zijn om je te begeleiden, je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je je meteen thuis voelt in de mooiste vereniging van Gent, de Vlaamse Economische Kring.

Praktisch: Dit jaar gaat het eerste bachelor weekend door van 6 tot en met 8 oktober. Noteer deze datums dus maar alvast in de agenda!

De kostprijs bedraagt slechts 77 euro, hierbij is alles inbegrepen. (Écht alles

Om in te schrijven moet u zich aanmeldenOm in te schrijven moet u zich aanmelden

In een notendop

  • Datum: 6 oktober
  • Locatie: verrassing
  • Totaal aantal plaatsen: 35
  • Prijs: 77