Isickaart22-23voorkant.jpg

Hoe word je lid?

Door bovenaan in de balk op ‘registreer’ te klikken opent een balk langs de rechterkant van je scherm.  
Indien je deze website op je smartphone bekijkt, open je de navigatiebalk rechtsboven, waarna je onderaan op ‘registreer’ klikt.  
 
De aanvullende informatie grondig aanvullen is ongetwijfeld interessant. De toekomstige sportieve glorie worden van onze faculteit, of een heuse professionele ontwikkeling kunnen hieruit volgen. 

Je FEB lidkaart zal je online kunnen bekijken via de site van ISIC.

Je lidkaart is geld waard!

Met de ISIC-lidkaart profiteer je van tal van kortingen bij verschillende handelszaken in de directe omgeving maar ook daarbuiten. Regelmatig zal de lijst met lokale partners aangevuld worden, wanneer we een nieuwe deal voor jullie hebben geregeld. Deze lijst kan je terugvinden onderaan deze pagina.

Aangezien wij jullie sinds dit jaar een internationale lidkaart kunnen aanbieden heb je ook al van internationale kortingen. Zo kan je genieten van korting op Disneyland Parijs, Booking.com,... Alle internationale kortingen kan je terugvinden op de site van ISIC.  

Als lid heb je korting op de openingsfuif en het galabal van de VEK, maar ook bij tal van andere gelegenheden kun je een korting kunnen verkrijgen. 

Indien je bij de ML&VEK je boekenpakket aanschaft, is een lidkaart nog voordeliger! Na de aankoop van je boeken heb je deze namelijk al ruimschoots terugverdiend. Met de lidkaart krijg je dus ook korting op de boekenverkoop. Je krijgt hierbij ook direct de bekende Guido-gids (t.w.v. €15) en een goodiebag, beide boordevol kortingsbonnen. 

 
Kostenplaatje: slechts €12 voor deze schat (-kist) van een lidkaart! 

Alle internationale kortingen kan je hier terugvindenAlle internationale kortingen kan je hier terugvinden

Alle lokale deals met je FEB-lidkaart vind je hier!

De Yucca is naast het eigen café van de VEK, uitgebaat voor en door studenten, ook gewoon dé uitvalsbasis voor de Economische student, die op budgetten let. Hier vind je altijd bier aan €1.5! Ook doorheen het jaar komen er gekke promo's aan bod dus kom zeker eens een kijkje nemen!

Volg zeker de instagrampagina van de Yucca om op de hoogte te blijven van deze promo’s en give-aways. Onze Yucca werd in 2021-2022 volledig gerenoveerd en is opnieuw open sinds 19 september 2022!

Goldenscissors.png

Golden Scissors

Ben je van plan om voor een nieuwe coupe te gaan of gewoon een frisse knipbeurt? Geniet dan zeker van de 10 procent korting van Golden Scissors! Perfect voor studenten dus. Met het uitgespaarde geld kun je namelijk extra pintjes drinken!

StefanosPlace_RGB_highres.png

Stefano's Place

Stefano's Place is al sinds jaar en dag vaste waarde in de Gentse Overpoort. Deze legendarische frituur is bekend bij menig (oud-)student. Je krijgt hier op vertoon van een FEB-lidkaart 50 cent korting op alle specials (exclusief de mini's) en op bicky yellow's!

pizzahut.png

Pizza hut

Dankzij je FEB-lidkaart is het elke dag Dolle Dinsdag bij Pizzahut Delivery Heuvelpoort! Op vertoon van de FEB-lidkaart, kan je voor amper €5.95 een medium pizza naar keuze afhalen uit het volledige gamma! Thuislevering is ook mogelijk: 3 medium pizza’s naar keuze voor slechts €20!

snack-deniz-gent-gent.png

Snack Deniz

Op vertoon van je FEB-lidkaart krijg je van maandag tot donderdag tussen 18u en 22u 10% korting op elke aankoop boven de €10 bij Snack Deniz, gelegen in Overpoort!


panda.jpg

Bakkerij Panda

Dankzij je FEB-lidkaart krijg je bij Bakkerij Panda (Florbertusstraat 6) tot 10% korting op je aankopen.
Perfect dus om een dagsoep, broodje en/of boterkoek te smullen op weg naar de les (of Overpoort).

Delilunchlogo.png

Delilunch

Delilunch is een broodjeszaak gelegen in de Sint-pietersnieuwstraat. Op vertoon van je FEB lidkaart krijg je er 10% korting, geniet dus van een zeer voordelige lunch!

Orientalo.png

Orientali

Bij Orientali in de Sint-Amandstraat 19 kun je terecht voor heerlijke Aziatische gerechten, bereid volgens de regels van de kunst. Je kunt er zowel ter plaatse tafelen of hun gerechten meenemen om ze bijvoorbeeld in de Yucca te verorberen. Op vertoon van de FEB-lidkaart krijg je 4 gratis gefrituurde hapjes bij aankoop van een hoofdgerecht met curry.

belchicken.png

Belchicken

Hou je ook wel eens van een chicken-wing? Overpoort 1 is de plek bij uitstek, zowel overdag als in het nachtleven. Op vertoon van onze lidkaart krijg je een halve euro korting per bestelling, en we weten allemaal als economen dat dat een enorm verschil kan maken (3 keer is een pintje in de Yucca, just saying).

Fluotopics.png

Fluotopics

Fluotopics is een bijlesbureau die zich focust op de vakken wiskunde, statistiek, natuurkunde/fysica, chemie/scheikunde. Ideaal voor studenten die moeite hebben met het verwerken van de leerstof! Speciaal voor jullie hebben we een korting van 25 euro in petto dankzij de FEB lidkaart.

papierlogo-kopie1.jpg

Papier & Co

In de Jozef Plateaustraat kan je terecht voor al je schoolartikelen, inclusief een printservice. Dankzij de FEB lidkaart geniet je van 10 procent korting! (Behalve op cartridges en toners) . Ideaal om de uitgaven naar drukwerk te verlichten.

wokyu.jpg

Wok Yu

Ben jij ook een grote fan van wok? Haal nu bij Wok Yu je favoriete wokschotel en dat met 10% korting op elk gerecht!

thezone.png

The Zone

Speel je graag eens een wedstrijdje poolen? Eet jij al eens graag een frituursnack? Dan is The Zone de place to be voor jou. Geniet van 25% korting op het poolen en 10% korting op frituusnacks en broodjes.

deli.png

Delirium Tremens

Tijd voor shotjes? Dan kan je bij Delirium Tremens terecht voor 5 shotjes + 1 gratis!

Heb je nog vragen?

Zit je nog met vragen? 

Aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen naar bedrijfsrelaties@vek.be!