De Vlaamse Economische Kring...

... een grote meerwaarde in je studententijd

De activiteiten en evenementen die wij organiseren zijn op enkele na voor iedereen vrij toegankelijk. Zeker als student van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de UGent. Je kan bovendien lid worden om te genieten van talloze promoties en kortingen (zeker aangeraden).
Maar voor de meerwaardezoeker hebben we ook net dát tikkeltje extra te bieden. De ultieme ervaring tijdens jullie studententijd: de club-ervaring!

Alles begint met de doop. Dit traditionele tafereel heeft talloze voordelen want het opent de deur naar een rijkgevuld studentenleven. Als eerste jaar is het dé manier om kennis te maken met de vereniging en gigantisch veel nieuwe mensen te leren kennen. Enthousiastelingen kunnen zelfs doorstoten en een functie vervullen binnen het geniale praesidium of het behulpzame comité! Kortom, je zult er geen spijt van hebben.

Vatenrecordcantus2.jpg

Doop

Er gaat een wereld voor je open. Dat zijn zo wat de enige woorden die je je er voor kan gebruiken. Je moet het ervaren om het te weten... En dat kunnen heel veel voorgangers getuigen!
Mocht dit nog niet voldoende zijn ben je vanaf dat je gedoopt bent ook welkom op onze geniale cantussen. Zingen en een pintje drinken in traditionele sfeer, je weet niet wat je mist.
Bovendien is je laten dopen ook een vereiste om deel uit te maken van het geniale Praesidium.

careerday2016_praesidium.jpg

Wil je dat tikkeltje meer betekenen?

Wil je dat tikkeltje meer betekenen binnenin de VEK? Ben je ambitieus, leergierig en wil je nieuwe kwaliteiten ontwikkelen? Sluit je dan aan bij het praesidum van de VEK of bij het comité.

Hieronder vind je informatie over onze verschillende comité's die het praesidium ondersteunen binnenin hun functie.