VEK Lustrum 2018

Een spetterend 95e levensjaar van de VEK!

De Vlaamse Economische Kring bestaat reeds 95 jaar, dat moet natuurlijk gevierd worden.
Naast enkele bestaande evenementen, die we een extra touch geven
(Bijvoorbeeld VEK Presents : 80 Cent waarbij een hele dag bier aan 80 cent door de leidingen vloeide op het Kramersplein) zijn er natuurlijk ook enkele speciale evenementen, waarbij we het bestaan van de beste kring van Gent willen vieren met VEKkers in hart en nieren! 

We raden elk (oud-)VEKker dan ook aan deze pagina regelmatig te bekijken, om geen enkel feestje te missen. Een echte VEKker is meestal namelijk wel te vinden voor een feestje. 

Scroll naar beneden en ontdek wat er allemaal op het programma staat. Tot dan!

galabal2.jpg

Walkingdinner

Op 23 November 2018 nodigen we oud-leden, ereleden en huidige leden uit de hechte kern van de Vlaamse Economische Kring uit tijdens een gezellige walkingdinner. Deze uitnodiging is toegestuurd via mail. Mocht deze onleesbaar zijn, of niet toegekomen zijn, kunt u ze hieronder nogmaals terugvinden. 

Klik hiernaast om de uitnodiging te openen in PDF-bestand : Uitnodiging

Oud-VEKkers kunnen voor de inschrijving terecht op lustrumvek@gmail.com
Huidige leden schrijven zich in via de evenementpagina. 

 

 

Galabal van de Economie

Lustrum edition

Naar jaarlijkse traditie organiseert de Vlaamse Economische Kring op 8 maart 2019 een spetterend galabal voor honderden bezoekers. Dit jaar vindt het bal uitzonderlijk plaats in 't Kuipke te Gent. Hopelijk zijn jullie er allen bij om die wielerbaan eens goed te laten trillen op zijn grondvesten. 

Voorafgaand aan het bal is er de mogelijkheid om te dineren samen met het praesidium. Dit diner vindt plaats op locatie. Er wordt bovendien een shuttledienst voorzien tussen het diner en het bal. 

Meer informatie kun je terugvinden op de eventpagina

Ga naar de eventpaginaGa naar de eventpagina
massacantus_2-cut-2048-899-0-226.jpg

Lustrumcantus

29 maart 2019 nodigen we oud-leden, ereleden en huidige leden van de Vlaamse Economische Kring uit tijdens een gesloten cantus voor gedoopten. Deze uitnodiging is toegestuurd via mail. Mocht deze onleesbaar zijn, of niet toegekomen zijn, kunt u ze hieronder nogmaals terugvinden. 

Klik hiernaast om de uitnodiging te openen in PDF-bestand : Uitnodiging

Oud-VEKkers kunnen voor de inschrijving terecht bij Cantor en Vice-Praeses Wannes via lustrumvek@gmail.com. Huidige leden schrijven zich in via de evenementpagina. Op deze pagina kunt u ook verdere informatie over de cantus vinden. 

Ga naar de eventpaginaGa naar de eventpagina