Join het VEK-team

De start van de meest fantastische ervaring van je leven

Wil je wat meer betekenen voor de VEK, zijn leden en FEB-studenten in het algemeen? Zou je graag naast je studies wat extra professionele en persoonlijke ervaring opdoen? Of wil je gewoon een fantastische tijd beleven binnen een zalig team? 

Dan hebben we goed nieuws! Binnen de VEK zijn er verschillende vormen van engagement mogelijk. Het Praesidium vormt de basis en het kloppend hart van de hele VEK-Werking. Deze praesidiumleden worden ondersteund door verschillende comités. 

Op maandag 11 en 12 mei vinden de VEK-Praesidiumverkiezingen plaats. Na het VEK-Bestuur worden hier de overige 10 functies van het VEK Praesidium ingevuld. Deze functies zijn: Onderwijs, Internationaal, Marketing, Yucca, Recruitment, Bedrijfsrelaties, Sport, Cultuur, Boeken & Feest

Alle info over het praesidiumleven, de praesidiumfuncties en de verkiezingen zijn op deze pagina terug te vinden! Veel succes! 

Aantekening2020-04-24200203.png

Kalender

In aanloop naar de verkiezingen organiseren we enkele infosessies zodat jij perfect weet waaraan je begint! Praesidiumleden staan trouwens altijd open voor al je vragen, aarzel dus niet om ze een bericht te sturen! Hiernaast kun je de kalender vinden van de praesidiumverkiezingen. 

 Het infomoment gemist? Geen probleem! De slides van de presentatie zijn hieronder terug te vinden! 

Bekijk hier de slides van het infomoment!

 

 

 

Klik voor meer info over de vragensessie met het PraesidiumKlik voor meer info over de vragensessie met het Praesidium
stemstemstem.jpg

Verkiezingen

De verkiezingen zullen plaats vinden op maandag 11 en dinsdag 12 mei. Kandidaturen kunnen vanaf heden worden ingediend door het zenden van een elektronische brief naar praeses@vek.be. De deadline voor de kandidaturen is 8 mei 23u59. 

De verkiezingen zullen verlopen aan de hand van een op voorhand opgenomen presentatie en een daaraan gekoppelde vragenlijst. Het huidig Praesidium zal deze video bekijken en je daarna opbellen voor enkele vragen.

 Veel succes aan de kandidaten! 

Klik hier om je kandidatuur in te dienenKlik hier om je kandidatuur in te dienen

Bekijk hier het Infoboekje over het Praesdium