Onderwijs

Ga voor een geslaagd academiejaar!

Met onze onderwijswerking zullen wij jullie begeleiden in het studentenleven en ondersteunen in de studies. Wekelijks zorgen wij voor een afwisseling van zowel educatieve als ludieke evenementen. Dit zal variëren van workshops, lezingen en infobeurzen over de examens tot een eerste bachelor weekend, een eerst bachelor kroegentocht etc. 

 

Wij zijn er niet alleen om ouderejaars hun studies tot een hoger niveau te kunnen tillen, maar ook om de eerstejaars te begeleiden in een nieuwe omgeving. Hierbij raden we sterk aan om deze website in de gaten te houden, want wie weet scoor je met deze extraatjes wel die hoge onderscheiding. Met behulp van onze onderwijspraeses en het comité zullen wij jou helpen om jouw academiejaar helemaal te doen slagen. 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke eerstejaar die toekomt op de faculteit zicht welkom voelt. Dit doen we aan de hand van een eerste bachelor weekend, een eerste bachelor kroegenkocht en nog veel andere evenementen. We creëren een omgeving waarin iedereen zich thuisvoelt zodat ook jij een vlotte en enthousiaste start kan nemen!

Onderwijspraeses

Aaron Meert

Onderwijscomité

Mathieu Legein, Quinten Robichez & Sam Stroo

 


 

 
 

boeken.jpg

Boekje examenbeurs eerste semester

Dit is het boekje die hoort bij onze examenbeurs van woensdag 18 november 2020. Dit kan handig zijn voor de talrijke studenten die aanwezig waren, maar ook voor hen die jammer genoeg geen tijdslot meer konden bemachtigen. Hierin vind je: een korte samenvatting van alles wat we vertelden op de examenbeurs over het leermateriaal, de examens, specifieke tips om alle vakken optimaal te leren en exclusieve raad van de professoren.

Klik hier om het examenbeurs boekje te lezenKlik hier om het examenbeurs boekje te lezen
boekhouden.jpg

Boekje examenbeurs tweede semester

Dit is het boekje die hoort bij onze examenbeurs van maandag 8 maart 2021. Dit kan handig zijn voor de talrijke studenten die aanwezig waren, maar ook voor hen die jammer genoeg geen tijdslot meer konden bemachtigen. Hierin vind je: een korte samenvatting van alles wat we vertelden op de examenbeurs over het leermateriaal, de examens, specifieke tips om alle vakken optimaal te leren en exclusieve raad van de professoren.

Klik hier om het examenbeurs boekje te lezenKlik hier om het examenbeurs boekje te lezen

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via onderwijs@vek.be!